Kadjar Bisiklet Taşıma

hatipoglu

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Merhabalar

İki bisiklet taşıyacak şekilde Kadjar aksesuarı bakıyordum. En ucuz çözüm olan aracın arka kapısına kayışla monte edilenini tavsiye etmedi bisikletçi. Zarar görür, taşımaz dedi.

Çeki demiri ve onun üzerine takılan bisiklet taşıma aksesuarı önerdi. Ankara'da Renault Mais'i arayıp sordum. orjinal çeki demiri için 17 bin TL gibi astronomik bir fiyat söyledi. Sonra ona takılacak bisiklet taşıma aksesuarı içinse 6150 TL dedi. Bisiklet bedava kalıyor yanında :)

Özel bir servise sordum. Dedikleri, orjinal serviste yaptır, ruhsata işlenecek bir şey. Diğerleri uyduruk olur.

Sonra internetten biraz araştırdım Çeki demiri için 1500-5000 TL arası değişen fiyatlar gördüm. Kafam tam karıştı.

Güvenli, araca zarar vermeyecek bir çeki demiri taktırırsam, illa orjinal Renault aksesuarı olması gerekmeyen daha hesaplı bir taşıma aparatı da alabilirim.

Ne tavsiye edersiniz? Ankara'da oturuyorum.

Merhabalar

İki bisiklet taşıyacak şekilde Kadjar aksesuarı bakıyordum. En ucuz çözüm olan aracın arka kapısına kayışla monte edilenini tavsiye etmedi bisikletçi. Zarar görür, taşımaz dedi.

Çeki demiri ve onun üzerine takılan bisiklet taşıma aksesuarı önerdi. Ankara'da Renault Mais'i arayıp sordum. orjinal çeki demiri için 17 bin TL gibi astronomik bir fiyat söyledi. Sonra ona takılacak bisiklet taşıma aksesuarı içinse 6150 TL dedi. Bisiklet bedava kalıyor yanında :)

Özel bir servise sordum. Dedikleri, orjinal serviste yaptır, ruhsata işlenecek bir şey. Diğerleri uyduruk olur.

Sonra internetten biraz araştırdım Çeki demiri için 1500-5000 TL arası değişen fiyatlar gördüm. Kafam tam karıştı.

Güvenli, araca zarar vermeyecek bir çeki demiri taktırırsam, illa orjinal Renault aksesuarı olması gerekmeyen daha hesaplı bir taşıma aparatı da alabilirim.

Ne tavsiye edersiniz? Ankara'da oturuyorum.

Ben arkadasima captiva için hepsi buradadan 2 bisikletlik olan modelden aldım geçen sen 250 liradir maksimum. Bagaj kapagina monte edilen turden. Gerek taşıma gerekse araçta olusacak zarar konusunda bir sorun yasamadi ve hemen hemen yaz basindan sonuna kadar takılı kaldı. Kayislarla baglanan bi ürün. Tavsiyem araca uygun olacak şekilde muadil urunlere bakmaniz çok profesyonel bi ürün bakmaniza gerek yok.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen arkadaşın dediği gibi bagaj kapağına takılanlar var çok cüzzi rakamlara. Kayış kancaları var onların altına kalın bir havlu tarzı birşey koyarsınız çizmesin, bağaja dayanan yerlerinde de süngerler var sert kalın cins ama yine de eziliyor oralara da birşeyler sararsınız, bisikletinizde adi demir- çelik ürünü olan ağır olanlardan değilde karbon yada en kötü alüminyum şasili hafif birşeyse hiç zarar vermeden taşırsınız kullanmışlığım var sıkıntı yaratmadı.

Merhaba,
Çeki demiri çok zor konu. Proje, Parçalar, Ruhsata İşleme ve sonrası.
Benim yorumum, bisiklet taşımak için o tadilata girmek çok da mantıksız.

Biz de bunları değerlendirdiğimizde zaten bagaj arkası basit sistemleri ilk başta elemiştik.
Tek bisikletse ben lastiği söküp bagaja sokuyorum

Fakat sizin durum için Taven üstü taşıyıcı almıştık. Peugeot için aldığımızdan yetkili servisin birinde çok uyguna thule bulduk. Sonra bir tane sahibinden bir de sıfır İçerenköy'de bayiden aldık.
2 farklı modeldi yeni olanına takmak biraz daha kolay ama ikisi için de kullanım çok pratik ve güvenli. Tabi otoparka girerken dikkat etmek lazım. Bir hatada araba da çok ciddi zarar görebilir.

Geri