Kadir Salim Yüzünden Fişek Gibi Flash'ım Pilates Eşşeğine Döndü :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Lpg zammını duydum beynimden vurulmuşa döndüm dedim yemişim 3.15'lik gazı bundan sonra benzin style takılırım.Tam efendi gibin benzin almaya çıkıyorum malum şahıs aman abi madem benzin alacan git kadoil'den al hem ucuz hem süper kalite vs diye benim ve masum flash'ımın aklına girdi.Bizde dedik e bu eski dost bize yamuk yapmaz var bi bildiği elbet deyip 40 yıllık p.o'yu pas geçip tam sağ yapıp kırdık kadoil'e:deliTam sağa bakıyorum p.o'nun pompacıları ateş gibi çalışırken biz burada pompacı bekliyoruz radan uyan işte:))adam harbi deliymişim gibi baktı yada bana öyle geldi benzinmi abi dedi yok dedim mazot alacam bu türünün ilk örneği(gaz zaten yokta orada):kupaelim titreye titreye 50 liği verdim artık miss gibin benzin kokusu 5.30 tl'den dolmaya başladı depoyaqwsonrasında pompacı geyik bana 1 araba kokusu birde selpak türü bişey verdi ben iyice kıllandımhımmNeyse efenim uzatmayayım benzine almadan çıktım oradan yaklaşık 6 aydır benzin yüzü görmedide garibim.Büyük bir zevkle benzine çektim düğmeyi 3-4 marştan sonra aldı yavru ohh herşey normalqwMakina kedi gibi sessiz rölanti gayet normal maşallah yaw Kadirciğimede bir teşekkür edeyim diye düşünüp sakin sakin pati çekerkenn:kuparölanti 1500-2000 aralığına zıpladı aniden makina çıldırdı resmen hele kırmızıda beklerken 2000 e yaklaşıyor devir rölantide debriyaj teli kopsa önümdeki tt'ye yarıya kadar girecem neredeyse o dereceıslıkyanımda duran araçtaki spastik renault düşmanı çocuk annesine beni gösteriyor bu araba niye zıplıyor diye kadın gayet sakin manyak kızım manyak diyorhehebenim gibi örnek sürücünün düştüğü hallere baknz hep Kadir'in lafına uymaktan:)arada sağa çektim kontak kapa far söndür:pvs derken tekrar çalıştırıyorum yok aga makinanın ruhu değişmiş sanki içine şeytan girmiş buharlı lokomotif gibi rölantiylede bilerek oynamıyorum bu sefer lpg ayarını bozacağızdır.Baktım düzeleceği yok ben motor yemeden bu kadoil benzini bizi aşar aga dedim ve lpg'ye aldım mecburen.Bir süre sonra herşey normale döndü ama buda içime dert oldu aga.Depoda altın değerinde benzin var ama bana bir faydası yok.Ne diyeyim alacağın olsun Kadir bey kardeşim mutlumusun bari şimdi sevgiler canım kardeşim:)):)):))

​Sen çok yaşa reis.heheKadir cezalısın kardeşim.:))

Geçmiş olsun abi :)) baya maceralı olmuş. alışmamış tabi :)

Merak ettiği ne biliyormusun başkan,benzin ne zaman 5.30 lira oldu ve bu kadoil denen istasyon ne zamandan beri var ve ismi neden Kad(ir)oil... :D

• Beğen
Tepkiler: ApSUVai
80 lik dedeye 20lik hatun yapmış gibi olmuş seninkisi :)

quote_icon.png
*USTA Nickli Üyeden Alıntı

Merak ettiği ne biliyormusun başkan,benzin ne zaman 5.30 lira oldu ve bu kadoil denen istasyon ne zamandan beri var ve ismi neden Kad(ir)oil... :D

bak içime doğmuş demekki yakında 5.30 olacak
:))sürç-ü lisan etmişiz affola 4.30 olacaktı o malum benzin kültürüne yabancı kalmışız:)Kadoil ise Antalya da epeydir tek tükte olsa var Kadir ile alakasına gelince o suçunu biliyor Usta:))

Bu adam bekledi bekledi , zamın yapıldığı gün benzin aldı :D

Ayrıca öyle kaliteli benzinmiş ki , normal bir benzinin 1000 devirde çevirdiği motoru , aynı miktar ile Kadoil 2000 devir ile çevirmeyi başarmış .
Burada müşterinin bu politikasını kınıyorum :))

Hal böyle ki , rölanti ayarı yapılsaymış araba yakıtı koklaya koklaya gidecekmiş :D

Normaldir, 5.30 Kuruşa Alınan Benzin Epey Kaliteli Olsa Gerek 100 Oktan Falan, Kadirin Dediği Gibi Bir Rolanti Ayarına Biter Eee Ne Yapsın Araba Alışkın'mı Benzine Ayarları Kaçtı Tabi kıhkıh

Geçenlerde bende 30 liralık benzin aldım. benzin pompasına yanaşıp benzin kapağını açmak çok tuhafıma gitti. :D bizim düldüller benzinde fena coşuyor.

Sen Ne Uyarsin Kadire , Kerem Abi :) :)

Geri