Kaçırmayıp deyip hemen fotorafını çektim

megane26eses

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1779140_519054024879372_128030009_n.jpg

2006 model '' Megane 2 expression (faz 2) '' araçımın km'si gözüme çarptı hemen durup çekeyim dedim :D

Son düzenleme:
Harika :)

Allah nazarlardan saklasin Aracini

R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 Kullanılarak Gönderildi

Amin cümlemize ..

10 gündür garajda yatan aracımı bugün temizleme planları yaparak ceyizlerini yeniledim :D Pastaları yeni atıldıgı için onları kullanmıcam . Sonax hızla cila - parlatıcı cilalarla temizliğe girişicez yarın bakalım hayırlısıyla :D

1016322_519058811545560_806936681_n.jpg

Masallah:eyv

çeyiz süper km de süper :) 44.444 km de yapacaktım fakat uzun yolda olduğum için kaçırdım balıkesir yollarnda geçtik o km yi :)) temizlik fotoğraflarınıda bekleriz :eyv :eyv

Süper Yakalamişşin Gercekten Eline Sağlik :eyv :eyv

Nice 66.666 km ler kazasız belasız

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mekan, hava şartları ve fırsat olsada bende kendim aracımı yıkasam bakalım

Mekan, hava şartları ve fırsat olsada bende kendim aracımı yıkasam bakalım

Evimin garajının kilerinde çeşme vardı bende 40 metre hortum alarak kendi işimi kendim hallediyorum . Garajın çıkışı hafif rampa hemen garaj kapısının orda mazgal var su ordan akıp gidiyor . Yıkadıktan hemen sonra suyu süzülüyor siliyorum doğru garaja geri orda cilasını pastasını hep kendım yaptım . O evi almak için 6 ay araştırma yaptım malum garajsız ev sıkıntı araba güneşte yazın yıpranıyor ve serefsiz çok cizip geçiyor bnde bu durumu hiç sevmiyorum . Yarın inş fotoraflarını paylaşıcam . Hayırlı geceler :D

Evimin garajının kilerinde çeşme vardı bende 40 metre hortum alarak kendi işimi kendim hallediyorum . Garajın çıkışı hafif rampa hemen garaj kapısının orda mazgal var su ordan akıp gidiyor . Yıkadıktan hemen sonra suyu süzülüyor siliyorum doğru garaja geri orda cilasını pastasını hep kendım yaptım . O evi almak için 6 ay araştırma yaptım malum garajsız ev sıkıntı araba güneşte yazın yıpranıyor ve serefsiz çok cizip geçiyor bnde bu durumu hiç sevmiyorum . Yarın inş fotoraflarını paylaşıcam . Hayırlı geceler :D

ALLAH mutlu mesut oturmayı nasip etsin kardeşim inşallah ALLAH bizede öyle bir ev nasip eder 2 defa aracı yamulttular kaf defa apartmanlardan gıcıklığına çay meyve suyu döktüler geçende işyerinin orda yoğurt dökmüşler arka tarafa amaçları ne anlamadım :D birde bir şey öğrenmişler sofra bezi silkeliyolar kuşlarda gelip aracı mahvediyor :)) RABBİM kaza bela vemesin istersen birde basınçı yıkama makinesi al daha iyi sonuç verir :eyv :eyv hep hayalim o basınçlı yıkama

çeyiz süper km de süper :) 44.444 km de yapacaktım fakat uzun yolda olduğum için kaçırdım balıkesir yollarnda geçtik o km yi :)) temizlik fotoğraflarınıda bekleriz :eyv :eyv

Sonax hızlı cila ve parlatıcı cila

Caspex lastik parlatıcı köpük

Gojo oto cila sampuanı (1 senedir bunu kullanıorum gerçekten güzel bir ürün)

Astonish hızlı cila ve torpido parlatıcı ( çok kaliteli bi ürün ilk zaman alırkan tedirgin oldum ama kullandıkca farkı gördüm )

Space sıvı lastik parlatıcı ( parlaklığı gerçekten muhteşem ama 2gün sonunda toz toplama oranı fazla)

Carpex yoğun cizik giderici ( araçımda bazı şerefsizler yüzünden 4 tane kalın cizik vardı bu ürünü 2.sefer kullanımda kapandığını gördüm)

Autokit FA1-220 pasta ( Kullandığımda boyanın gözle görülür derece netleştiğini parlaklaştığını gördüm )

1 senedir bu ürünleri kullanırım gayet memnunum :)

Daima aracımı yıkarken araba yıkama süngeri en yumuşak olanından yada mikrofiber araba yıkama eldiveni kullanırım :)

Geri