Joy Kullanıcılarına Müjde. Beklenen Aksesuarlar Satışa sunuldu...

DyNaStY

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar;
Aylardır beklediğimiz joy aksesuarları nihayet satışa sunuldu. Aşağıdaki linkten detaylarını görebilir.İletişim adresindeki telefondan siparişinizi verebilirsiniz.
http:/www.s-dizayn.net/gp/TR/urunler/renault/clio-ii-symbol-1874/clio-ii-symbol-1874-1875-1876-1877-1917.html

Ben görüşüp fiyatlarını aldım.Fiyatlar;

Yan Çıtalar (Eteklerdeki) 96 TL

Ön Panjur Kromajı 35 tl
Bagaj Altı Krom 44 TL

Toplam 175 TL

Fakat ön sipariş alıyorlarmış. Ürünler Çarşamba günü üretimden çıkacak o zamana kadar ön sipariş alıyoruz dediler. Havale yaparsanız 150 TL olur dediler ben siparişimi oluşturdum.

Hayırlı olsun...:eyv

Joy paketlere ancak yapıştırılarak uygulanabilir. Bizim araçlarda tırnaklı şekilde geçme yani. Söküp takmak zor ama öyle.

Hayırlısı olsun..:eyv

Fiyatlarda fena değil...

hayırlı olsun :eyv o zaman joy ekranlı model alıp bu kromajlar + güzel bir jantla güzel ve orjinale yakın bir iş çıkarılabilir :eyv

Ben orta konsolu komple joy ile değiştirmeyi düşünüyorum onu araştırıyorum olurmu diye. Joyda teyp değiştirmek kolay bizimki gibi musibet değil.

Ben orta konsolu komple joy ile değiştirmeyi düşünüyorum onu araştırıyorum olurmu diye. Joyda teyp değiştirmek kolay bizimki gibi musibet değil.

Abi sen bence komple arabayı joyla değiştir. Benim aracım joy senin yaşadıklarının hiçbirini yaşamadım. :D

Abi sen bence komple arabayı joyla değiştir. Benim aracım joy senin yaşadıklarının hiçbirini yaşamadım. :D

çok sert :silah

Geri