Joy için bisiklet taşıma aparatı kullananlar yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akin_ank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akin_ank

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 2013 model Clio 4 Joy model sahibiyim ve 3 bisikletli taşıma aparatına ihtiyacım var fakat araştırdığım zaman clio 3 den sonrası için bağaja takılan aparatın araca zarar verdiğini söylediler. Aranızda kullanan varsa fikir verebilir mi?

bisiklet taşıma aparatlarının sedanlara göre tasarlandığını zannediyorum hiç hb araçta taşıyan görmedim.

Komşum VW Polo aracında "Thule clip on 9104" bisiklet taşıyıcı kullanıyor. Bütün HB araçlarla uyumluymuş. Üç bisiklet taşıyabiliyormuş. Fiyatı da 600 TL. imiş. Bana biraz pahalı geldi. Bisiklet showroom ve spor mağazalarında varmış. İnternette de satılıyor. Karar sizin.

Thule Freeway 968 kullanıyorum. Markası, modeli, işlevi ve faydası ne olursa olsun, aracımın zarar görmemesi ön plandadır. Bu nedenle ürüne güvenmeyip, kaporta ile temas edecek olan kancaları, araya yumuşak ve kalın bez parçacıkları ile tutturdum. Sorunsuz yolculuk gerçekleşti. Bisiklet taşıyıcılarda son kontrol sırasında her ipi ayrı ayrı gerip, gergiler ile sınırlı kalmayıp, düğümlemek gerektiğini düşünüyorum gevşeme risklerine karşı. Zahmetine değmiyor, bagaj lazım olduğunda tak-çıkart zor oluyor. Tavana asılacak bir sistem almayı düşünüyorum.

Gelelim sizin aracınıza... Hatchback araçların arka camlarının üst kısmındaki plastik spoiler genellikle plastik ve zayıf. Sanırım bu yüzden zarar verir demişlerdir.

Decathlon dan aldığım bisiklet taşıma aparatini sorunsuz kullanıyorum. Montajda biraz uğraştırsa da gayet güvenli.

bugun bir tane clio 4 takmış yanımdan geçti ilk defa gördüm bunlarda bağlantı üst kısımdan gelip arka camda sonlanıyordu.

Geri