Jantlar nasıl olmuş?

gizmo35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar. Hafta sonu kapaklı jantları değiştirip spoon yaptım, orjinal lastiklere sadece jant taktırdım. Nasıl olmuş sizce, görüşlerinizi bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 11963

Ben pek yakıştıramadım.

Kapaklı jantlardan çok daha iyi durduğu kesin,güle güle kullan...:eyv

11963d1373871222-jantlar-nasil-olmus-img-20130714-wa0002.jpg

ebat biraz küçük olmuş sanki 16-17" olsa daha güzel olur diye düşünüyorum :eyv bu arada krom çıtalarıda alırsanız daha güzel olur :eyv

Küçük olmuş gibi

biraz ebat olarak küçük olmuş..hayırlı olsun..

Evet herkes aşağı yukarı aynı fikirde, bence de biraz küçük durdu, sonuçta yanak 65 fazla bir şey beklememek lazım. Ama napalım, buna en az 16 takmak lazım o da +1000 TL lastik masrafı + benzin tüketimi demek. Ben şu kapaklı jantlara acayip uyuz oluyordum en azından ondan iyidir diye düşünüyorum :)

Teğişuk olmuş. Güle güle kullanın.

ebat biraz küçük olmuş sanki 16-17" olsa daha güzel olur diye düşünüyorum :eyv bu arada krom çıtalarıda alırsanız daha güzel olur :eyv
Yanlar için düşünüyorum krom çıta, belki arka için de olabilir ama önde hoşuma gitmiyor, bakalım artık yavaş yavaş alıcaz :)

Yanlar için düşünüyorum krom çıta, belki arka için de olabilir ama önde hoşuma gitmiyor, bakalım artık yavaş yavaş alıcaz :)
kapı lat plastikleri için ve öndede gündüz farının olduğu yere yaptırırsanız güzel durur, araca icon model havası gelir :eyv

Geri