Jant Takas Etmek İsteyen Var mı?

BunyaminKapicioglu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Ara 2012
Mesajlar
215
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi F7R'dan sonra bu 1.6 Coupeyle aranıza geri döndüm. Aracı aldığımdan beri ilk iş cam filmlerini söktürdüm. Şimdi tamponlardaki sürtmeleri yaptırıyorum. Jantları da değiştirip orjinal jant kullanmak istiyorum. Jant zevk meselesidir ve herkes bu jantları çok beğenmiş olmasına rağmen benim içime sinmedi bir türlü. O yüzden takas edeceğim. İlgilenenlere duyrulur.

Jantlarım: MTT marka 15 inç - 4x100

Aracı yeni aldım. Üzerindeki jant lastik takımı yeni ve sıfıra yakındır. Lastikler ve dişler gayet iyi durumda. Orjinal Renault jant kullanmak istiyorum. Sadece jantları veya komple jant lastik olarak takas edebilirim.
ÖNCELİĞİM: Megane 2 jantıdır. Onun dışında diğer Renault orjinal jant modelleri için de teklif atabilirsiniz. Renault jant dışında kabul edeceğim tek jant BEYAZ RENKLİ SPOON JANTTIR.
Sadece jantları takas etmek isteyen arkadaşlar unutmayın, lastiklerim 15 olduğu için 15 inç jatlarla takas düşünebilirim. 16 inç jantla takas isterseniz eğer komple lastiklerle birlikte takasa girmemiz gerekir. Ticari amacım olmadığı için üçe beşe bakmadan kafa kafaya vereceğim.
NOT: Teneke jantlarınız varsa beni geçici süre idare etmesi için fiyattan düşerek alabilirim bilginiz olsun. Teneke jantları 100 TL sayarım.
Lastiklerim: 195/50R15 82H

YER: İstanbul Anadolu Yakası (KARTAL)


IMAG0486.webp

IMAG0488.webp

IMAG0497.webp

IMAG0498.webp

IMAG0500.webp

IMAG0499.webp
 
Hayırlı satışlar kardeş. Aracınla kazasız belasız sürüşler dilerim.
 
Teşekkür ederim Mehmet bey. Valla üzerine çıkana kadar epey para harcadım. Jantları da değişirsem benim için seyre hazır olacak. Ondan sonra balkonun altına çekip çayımı demleyip izleyeceğim :) Orjinal seviyorum. İnşallah uygun bir megane 2 jantı denk gelir
 
Geri
Üst