Bence Hç Düşünme Megane 2 Dinamil Jantina Geç , Kapi Yan Çitalarinida Krom Yap Daha Şik Olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Hç Düşünme Megane 2 Dinamil Jantina Geç , Kapi Yan Çitalarinida Krom Yap Daha Şik Olur
Vallah Bu Araç Senin , Hiç Birimiz Senin Gözünden Bakamayiz .. Bence Sen İçine Hangisi Siniyosa Onu Al ve Araçina Taktir.. Peki Bişey Sorucam Hazir Yay Konusu Açilmişken Ya Bende Yay Alicam Aracima 2 Aydir Bir Yol İlerleyemedim 5 cm Lik İstiyorum Fakat Açiklamalarda Aracin Ön Kismi 45 50 mm Arka Kisami 35 40 mm İner Yaziyor Hepsimi Böyle Yani 5 cm Diyince Benim Anladiğim 50 mm Arka ve ön İnicek Diye Düşünmüştüm. Böyle Bir Yay Varmidir Yoksa Standartmidir Bu İş ?
Bir arkadaş 35 mm H&R yay kullandı megane 1 aracına aracın önü ve arkası orantılı derecede oturdu . Evd kimi yaylarda öyle önleri daha çok basarken arkalar biraz daha yukarda kalıyor . Bunun nedenini pek araştırmadım ama bence önlerin motor ağırlığından tam oturması arkaların biraz daha hafif kalmasından kaynaklı .
Ben 2 sene önce Eibach 3.5 mm yay kullandım dediğiniz olay bundada vardı ama öyle durması dahada hoşuma gitti . Aile arabası oldugu için arkaya 3 kişide bindiğin oluyordu bu sefer araç tam olarak orantılı şekilde oturuyordu . Diğer türlü arka biraz daha basılacağı için jant capıda biraz büyükse davlumbaza sürtme bile yapar lastik . Karar sizin ama konfordan fazla ödün vermek istemiyorsanız Eibach spor yay kullanabılırsınız ben gayet memnundum ama jant çapı büyük olunca çıkarmak zorunda kaldım
O Zaman Bu Durum Normal Dediğiniz Gibi ..Benim Şu An 16 War Üstünde 17 Jant Olucak , 205 45 17 Lastik Olucak .. İnşallah Güzel İstediğim Gibi Olucak Tesekkürler Yorum İçin