Jant Lastik HK.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bllbzk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bllbzk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar Oncelıkle Herkese Merhaba..
2016 Model 1.2 Clio 4 Joy a Sahıbım. Aracıma Gorsel Anlamda Bazı Iyılestırmeler Yaptm Krom Kaplamaları Kolcak Egzos Vs.
Yanlız Bu 185/55/15 Jant Kapakları Ve Lastikleri Beni Arabadan Degıl Hayattan Soguttu.
Replica Jantlara Bakıyorum Ama 15 Almak İstemıyorum. Komple Sıfırdan Alsam 16 Jant Lastik Bıraz Malıyetlı Oluyor. Bırde 205/55/16 Al Dedi Bazı Arkadaslarım Ne Onerırsınız Bu Konu Hakkında..
Almak Istedgm Classıc Icon Celık Jant.

Elimde bahsettiğin 16 inç fabrika çıkış jantlar var continental lastikleriyle birlikte. Henüz arabam 10bin kmde yani lastikler daha tertemiz 17 inç almak için satıyorum düşünürsen görüşelim.

Arkadaslar Oncelıkle Herkese Merhaba..
2016 Model 1.2 Clio 4 Joy a Sahıbım. Aracıma Gorsel Anlamda Bazı Iyılestırmeler Yaptm Krom Kaplamaları Kolcak Egzos Vs.
Yanlız Bu 185/55/15 Jant Kapakları Ve Lastikleri Beni Arabadan Degıl Hayattan Soguttu.
Replica Jantlara Bakıyorum Ama 15 Almak İstemıyorum. Komple Sıfırdan Alsam 16 Jant Lastik Bıraz Malıyetlı Oluyor. Bırde 205/55/16 Al Dedi Bazı Arkadaslarım Ne Onerırsınız Bu Konu Hakkında..
Almak Istedgm Classıc Icon Celık Jant.

lastik ebat değişimi için %+-2,5 fark önerilir. sizin orjinal 185/55/15 lastikler ile geçmek istediğiniz 205/55/16 lastikler arasındaki fark ise %8,03. dolayısıyla sağlıklı bir sürüş için bu değişim çok uygun olmayacaktır. 205 taban genişliğine çıkacaksanız yanak genişliğini 45'e düşürmeniz gerekecek, bu da yol tutuşu artırırken konforu azaltacaktır.

lastik ebat değişimi ile ilgili tabloya http://www.lastiknet.com/icerik.asp?inf=25 buradan ulaşabilirsiniz.

elimde bahsettiğin 16 inç fabrika çıkış jantlar var continental lastikleriyle birlikte. Henüz arabam 10bin kmde yani lastikler daha tertemiz 17 inç almak için satıyorum düşünürsen görüşelim.
05454393636
whatsapdan donersen goruselim

Geri