Jant Boyama Tavsiyesi Olanlar ?

ugurcan52

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar
Modusa jant aldım çıkma fakat boyaya ıhtıyacı var , Anadolu yakasında onerı edebılecegınız bır yer varmı ve ortalama fiyatlar nedir ?

PlastiDip Boya attır istersen renk seçeneği çok ve istediğin zaman sökersin ;) 4 jant ya 150 yada 200 lira arasında tutar

kalıcı birşey istiyorum hocam taban sağlam olmadan plastidip sağlıklı olmaz bence yinede sağol :)

koyu giriye çevire bilirsin boyayı sıpreyle kendinde yapabilirsin boyacıya 150-200 lira gibi paralar vermene gerek yok çoğu boyacınında kılı kıvrılır yapmak istemez zaten 4 jantın sadece ön yüzlerini boyarsan 2 kutu sıprey 2 kutuya yakında sıprey vernik gider boya yapım videolarını fln izleyip bilgi sahıbı olabilirsın ama tabi boş zamanın fazla olması ve el becerisi olmazı lazım :)

Jant boyaları biraz daha farklı oluyor diye duymuştum. Araştırmalı. Eğer elinizden gelirse kendiniz boyayın. En azından güzel bir hafta sonu geçirmiş olursunuz. :)

Yok boyacı boyasın derseniz Bostancı sanayide mutlaka o işi yapan bir yer vardır.

200 lira diye biliyorum ben

Şu an jantın uzerınde sprey boya var ve zımpara durumu zor.Tersanede tanıdıgım var 1500 ve 2500 bar su varmıs bunlarla boyayı kazıyıp sonra buldugum bır yerde sadce boya attırıcam , fırın boya arıyorum normal boyacıyada boyatmam :)

Geri