İstanbula Döndüm

SerhanÇELİK

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Evet Bir Haftalık Tatilim Bitti Ve Tekrar İstanbula Geri Döndüm Antalyada Beni Yalnız Bırakmayan Abilerim Kardeşlerime Tekrar Çok Teşekkür Ediyorum

İyi Bir Dinlendim Biraz Kafamı Dağıttım Bazı Sıkıntılardan Uzaklaşmak Çok İyi Geldi

Hoşgeldin Abim.:)

Kusura bakma valla yeterince ilgilenemedik seninle:(ancak silah zoruyla otelinden çıkartabildik işte:aytuğuykusuz ve yorgun bir karşılaşma oldu ama seni tanımak bir zevkti:eyv

Hoşbulduk Kardeşim :eyv
Kusura bakma valla yeterince ilgilenemedik seninle:(ancak silah zoruyla otelinden çıkartabildik işte:aytuğuykusuz ve yorgun bir karşılaşma oldu ama seni tanımak bir zevkti:eyv

Abim Sizleri Tanımak Gerçekten Büyük Bir Zevk Uykusuzluk Falan Demediniz Geldiniz Çok Teşekkür Ederim :eyv

Hoşgeldin Kivra :D

Evet Bir Haftalık Tatilim Bitti Ve Tekrar İstanbula Geri Döndüm Antalyada Beni Yalnız Bırakmayan Abilerim Kardeşlerime Tekrar Çok Teşekkür Ediyorum

İyi Bir Dinlendim Biraz Kafamı Dağıttım Bazı Sıkıntılardan Uzaklaşmak Çok İyi Geldi

seni tanımak güzeldi abicim..:)

eyvallah abicim.yolun tekrar düşerse biz buradayız her zaman bekleriz..tekrar görüşürüz umarım:)

Seneye Yaza İnşakllah Tekrar Gelirim [MENTION=49]ROADFOX[/MENTION] Abimin Bana Anlattığı Kunduya Gelmeyi Planlıyorum Seneye

Geri