İşin Gücün Yoksa Rus Turist Gezdir Kadermi Bu Ya :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Epeydir yatıyorduk bu kadar tembellik yeter dedik piyasaya haber ettik küt diye aradılar bırakın adam istirahat etsin dimi daha nerdee:aytuğİşte zor ama ne yapalım ekmek parası işte sprinter kullanacakmışım nasıl kullanacaksak:pGenelde rus ağırlıklı gelen turistleri havaalanından alıp kalacakları yere götürmece yada tam tersi işte:tonyÖnce ince ayarı verdim yok kardeşim ben ruslardan nefret ederim yapamam vs dedimsede dinlemediler şirket müdürü taa avusturalya'dan özel uçakla gelmişhihizor bela ikna ettiler işte ne yapalım kader dedik inşallah kaza bela vs olmadan yaparız işimizi offf offff:aytuğNe yapalım Türk turizmi için kendimizi feda edecez artık:tonyBunlarda pazartesi alacağım ilk müşterilerim çekilirmi bu hayat ya ben efkarlandım arayan olursa falezlerde tekilla içmece:p

sokakta_sort_diskoda_bikini_h30855.jpg

roadfox​

Abi ben gidim senin yerine istersen :) sen istirahate devam et , aramizda lafi olmaz biliyosun :)

Abi ben gidim senin yerine istersen :) sen istirahate devam et , aramizda lafi olmaz biliyosun :)

Olurmu hiç canım kardeşim ben sana nasıl kıyarım :p Kader işte ne yaparsın kahrede ede yapacağız ıslık

parası senin olsun istanbuldan geleyim ben getir götür yapar bırakırım :D

bende burdayım :D

Abi Bende Buradayım Ona Göre...:P

Adam ballı iş bulmuş bulmasına da amma çok hevesli varmış servis işi yapmaya...:D

• Beğen
Tepkiler: ROADFOX
Biz Sülalece Dolmuşçuyuz Aslında hihi

Geri