İphone 4 aldım ama bir sorun var.

*Renault9

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sevgili RFC ailem 400 liraya 2.el orjinal iphone 4 aldım.Sınıf arkadaşımdaydı yalnız camı çatlak.Dokunmatiğinde bir problem yok fakat değiştirtmek istiyorum.Parçaları orjinal yok diyen var vs kafam karıştı.Birçok parça ilanına baktım ama güvenemiyorum.60 lira diyen var,150 lira diyen var.Size sorum iphonenin orjinal parçaları varmı yoksa hepsi çin malı mı? Ve ekran değiştirdikten sonra sorun yaşayan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Orjinal parçası var ama kime guvenipte orjinal diye alacaksin bilmem

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sıkıntı valla :)

Iphone zaten çinde üretliyor parçası üretilse ne olurki

apple servisinde garantili olarak değiştirebilirler oradan ad fiyat almanızda fayda var

Orjinal parçası var ama kime guvenipte orjinal diye alacaksin bilmem

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bende güvenemiyorum zaten sorunum orda kardeşim.Teşekkür ederim.
Aynen.:slc
Iphone zaten çinde üretliyor parçası üretilse ne olurki
Orası da doğru ya abi.
apple servisinde garantili olarak değiştirebilirler oradan ad fiyat almanızda fayda var
Son çare o olacak galiba abi.

Çin malı takılacaksa Goruntu kalitesi düşer ucuza mal olur ne kadar gideceği muamma olur .. Ama Apple servis yaparsa adam gibi yapar maliyet yukselir gözden 200 TL gibi bi rakam cıkarıyorsanız Apple servisi en temizi

çinde uretilmiyor onu nerden cikardiniz

en basiti gidip garantisi olmasa bile kvk dan fiyat öğrenin öle yaptırın ki kvk bile 6ay garanti veriyor...

iphone bir çin malı gibi bir telefon bende kullanıyorum ama bu konuda en akıllıcası internetten değil tanıdığın ya da bir bildiğin telefon tamir yapan dükkandan ya da internetten iphone yetkili teknik servislerinden yapacağın değişim en doğrusu olacaktır :kahve

Geri