23 Ara 2017 #1 yuksel77 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2012 Mesajlar 189 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 Broadway aracımıza İp Neon Led Uygulaması yaptım.
24 Ara 2017 #2 Befe Süper Moderator 41-Kocaeli Katılım 4 Şub 2016 Mesajlar 5,237 Tepkime puanı 135 Puanları 63 Elinize sağlık.Güle güle kullanın.
24 Ara 2017 #3 Emrebali05 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ağu 2015 Mesajlar 464 Tepkime puanı 0 Puanları 0 güzel olmuş elinize sağlık bağlantısını nasıl yaptınız parklara falan mı bağlı ve direk 12 v ile çalışıyor mu?
güzel olmuş elinize sağlık bağlantısını nasıl yaptınız parklara falan mı bağlı ve direk 12 v ile çalışıyor mu?
9 Ocak 2018 Konuyu Başlatan #4 yuksel77 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2012 Mesajlar 189 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 Emrebali05' Alıntı: güzel olmuş elinize sağlık bağlantısını nasıl yaptınız parklara falan mı bağlı ve direk 12 v ile çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... 12 Volt ile çalışıyor. Sigorta kutusundaki park ampul sigortasından elektrik bağlantısına bağladım.
Emrebali05' Alıntı: güzel olmuş elinize sağlık bağlantısını nasıl yaptınız parklara falan mı bağlı ve direk 12 v ile çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla ... 12 Volt ile çalışıyor. Sigorta kutusundaki park ampul sigortasından elektrik bağlantısına bağladım.
9 Ocak 2018 #5 maninwar Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eyl 2016 Mesajlar 1,492 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Güzel olmuş sırıtmamış, gösterge renkleride biraz daha yakın (saatin ışığı tonunda mesela) olsa çok daha güzel görünür.
Güzel olmuş sırıtmamış, gösterge renkleride biraz daha yakın (saatin ışığı tonunda mesela) olsa çok daha güzel görünür.
9 Ocak 2018 Konuyu Başlatan #6 yuksel77 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2012 Mesajlar 189 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 maninwar' Alıntı: Güzel olmuş sırıtmamış, gösterge renkleride biraz daha yakın (saatin ışığı tonunda mesela) olsa çok daha güzel görünür. Genişletmek için tıkla ... Gösterge ışığı için de komple göstergeyi söküp şerit led bağlantısını yapmak istiyorum ama onun için detaylı bir çalışma yapmam lazım.
maninwar' Alıntı: Güzel olmuş sırıtmamış, gösterge renkleride biraz daha yakın (saatin ışığı tonunda mesela) olsa çok daha güzel görünür. Genişletmek için tıkla ... Gösterge ışığı için de komple göstergeyi söküp şerit led bağlantısını yapmak istiyorum ama onun için detaylı bir çalışma yapmam lazım.
9 Ocak 2018 #7 cnksrp41 Cenk GİRAY, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Eki 2013 Mesajlar 640 Tepkime puanı 16 Puanları 18 Yaş 37 yuksel77' Alıntı: Gösterge ışığı için de komple göstergeyi söküp şerit led bağlantısını yapmak istiyorum ama onun için detaylı bir çalışma yapmam lazım. Genişletmek için tıkla ... Çok güzel olmuş eline sağlık Göstergeyide led yaparsan hemen hemen aynı renge yakın oluyo ben daha önceki r9 larımda hepled yapmıştım
yuksel77' Alıntı: Gösterge ışığı için de komple göstergeyi söküp şerit led bağlantısını yapmak istiyorum ama onun için detaylı bir çalışma yapmam lazım. Genişletmek için tıkla ... Çok güzel olmuş eline sağlık Göstergeyide led yaparsan hemen hemen aynı renge yakın oluyo ben daha önceki r9 larımda hepled yapmıştım