İos 13 Bluetooth sorunu

Yusufeneskrbn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba 2-3 gün önce telefonumu ios 13’e güncelledim.Aracımı Bluetooth bağlantısına bağlanabiliyorum ama müzik kısmını açamıyorum sadece fm ve usb açık oluyor ama telefon Bluetooth bağlantısı olarak araca bağlı olduğu halde Bluetooth ile müzik dinleyemiyorum sebebi nedir arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim daha önce ios 12 kullanırken böyle olmuştu ama bi iki defa denedikten sonra açılıyordu.Aracım v7 sürümünde sebebi nedir sizce aynı durumu yaşayan varmı ?

Bluetooth telefondan aktif ettiğinizde daha önce bağlanmış cihazlar listelenecek. Rlink bağlantısının sağında i yani infoya tıklayın. Açılan sayfada kişileri eşzamanla ve bildirimleri göster açıksa kapatın. İnşallah sorununuz çözülecek.

Merhaba 2-3 gün önce telefonumu ios 13’e güncelledim.Aracımı Bluetooth bağlantısına bağlanabiliyorum ama müzik kısmını açamıyorum sadece fm ve usb açık oluyor ama telefon Bluetooth bağlantısı olarak araca bağlı olduğu halde Bluetooth ile müzik dinleyemiyorum sebebi nedir arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim daha önce ios 12 kullanırken böyle olmuştu ama bi iki defa denedikten sonra açılıyordu.Aracım v7 sürümünde sebebi nedir sizce aynı durumu yaşayan varmı ?

Arkadasin tarif ettigi yerdeki “i” harfine tikladiktan sonra eğer cihaz bagli degilse sadece bu aygiti unut secenegi çıkar. Bu secenege dokunup baglantiyi tamamen kestikten sonra tekrar deneyin. Eğer duzelmez ise servisle bir gorusun. Benim aracım sizinkine kiyasla çok eski olmasina rağmen ios 13 hatta ios 13.1 beta surumlerinde bile sorunsuz çalışıyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim araç multimedya 7 versiyon serviste yüklendi. Sonrasında bu tarz sorunlar yaşamaya başladım. Dediğim şekilde olacağını düşünüyorum.

Aynı problemi bende yaşıyorum. Sürekli bağlantı kopup tekrar bağlanıyor ve müzik dinliyemiyorum.

Geri