İnternetiniz İçin Nelerden Vazgeçerdiniz :)

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
internetsosyal_medyasaglik.jpg

İnternetinizin kesilmemesi için nelerden vazgeçmeye razı olursunuz? ABD'li araştırmacılar G–20 ülkelerindeki internet kullanıcılarına yönelttikleri bu soru karşısında çarpıcı bir sonuçla karşılaştı.Boston Consulting Group tarafından yapılan araştırmada, her ülkeden bin internet kullanıcısıyla görüşmeler gerçekleştirildi. Araştırmacılar, 2016 yılında internetin G-20 ülkelerindeki gayrı safi yurt içi hasılanın yüzde 5.2'sine ulaşacağı tahmininden yola çıktı.

Araştırmanın sonuç raporuna göre, internet kullanıcılarının internetlerinin kesilmemesi için vazgeçebilecekleri şeyler listesinde seks, alkol, duş ve çikolata gibi maddeler yer alıyor.

Araştırma, katılımcıların yüzde 21'inin seksten, yüzde 73'ünün alkolden, yüzde 69'unun kahveden, yüzde 77'sinin ise çikolatadan vazgeçebileceğini gösteriyor.

Türkiye'den ankete katılanların verdikleri yanıtlar ise şöyle:

-Yüzde 82 uydu navigasyon cihazı,

-Yüzde 74 alkol,

-Yüzde 71 fast-food,

-Yüzde 66 çikolata,

-Yüzde 65 kahve,

-Yüzde 59 spor yapmak,

-Yüzde 32 araba,

-Yüzde 23 seks,

-Yüzde 19 ise duş yapmak.

Bununla birlikte Türkiye'deki internet kullanıcıları internete toplamda 217 dolar öderken, internetin maliyetini 540 dolar olarak algılıyor.

ABD'de ise rakamlar çok daha yüksek. Kullanıcılar internete 472 dolar öderken, internetin maliyetini 3 bin dolar olarak algılıyor.

yüzde 19 ,23 ,32 sinde beyin yok :)

Zevkler ve renkler farklıdır

Sikinti Yok Hatta İyi Olur

Sikinti Yok Hatta İyi Olur

Hiç sanmıyorum:aytuğBiri gelip deseki eyyyy Haydar başkann:)artık sana gıdım internet yok ömür boyu ve küt diye kapatsa harbiden:aytuğve birşeyinden alışkanlık olarak vazgeç açacağız aga dese bakalım sıkıntı oluyormuydu:aytuğ

Hiç sanmıyorum:aytuğBiri gelip deseki eyyyy Haydar başkann:)artık sana gıdım internet yok ömür boyu ve küt diye kapatsa harbiden:aytuğve birşeyinden alışkanlık olarak vazgeç açacağız aga dese bakalım sıkıntı oluyormuydu:aytuğ

haydar başkan çikolatadan vaz geçebilir belki ama arabasından asla :)

haydar başkan çikolatadan vaz geçebilir belki ama arabasından asla :)
Bak Bu Dogru Tesbit Aracsiz Yapamam Ben Petrolden Bile Ariyorlar Bazen Abi Hayirdir Ugramadin Dun Diye Ciddiyim Yani
Harbiden Sikinti Olmazdi Be Abi Gunun 16 Saati Ne Yapardim Hic Bilmiyorum Tabi hehe hehe hehe

abi araba şuanki durumumuza göre büyük ihtiyaç , internet olmasaydı şuan daha iyi bir durumda olabilrdik , gerçi internet olmasa haydar başkanı da tanıyamazdık oda ayrı konu :D

abi araba şuanki durumumuza göre büyük ihtiyaç , internet olmasaydı şuan daha iyi bir durumda olabilrdik , gerçi internet olmasa haydar başkanı da tanıyamazdık oda ayrı konu :D

abi kendi tezini kendin çürütmüşsün :D paradoksa doğru gider bu olay :)

abi kendi tezini kendin çürütmüşsün :D paradoksa doğru gider bu olay :)

hehe hehe hehe hehe hehe

Nasil Bir Yerden Yakalandik Abow

Geri