İlk marşta sarsıntı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nigne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nigne

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar geçen senede paylaşmıştım bu sorunu,sabah eksilerde araci calistirdigimda arac cok sarsıntılı ve irkilerek çalışıyor yetkili servis bakımli aracim servis te baktilar bisi çıkmadı kendi ustama götürdum bilgisayara bağladı silinmis hata dahi yok dedi kışın soguklarda getir dedi.akü dicem mars basıyor motor kulagi olabilirmi acaba.gun içinde sıkıntı yok ilk marşta aracim otomatik manuel aracimda vardi -15de bile bu sorunla karsilasmadim yüksek sesli calisirdi oda normal.motor kendinden geçiyor 5 saniye kadar sonra duzeliyor.varmi böyle bi tecrubesi olan.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayni sikinti bndede var aküyü olcturdum bisey cikmadi

Bende de aynı sıkıntı var istop ederkende sarsılıyor

Haftaya göturcem ustama motor kulagiyla kizdirma bujilerine baktircam başkada bisi kalmadi artık.akuyu bende olcturdum şarji iyi çıktı 60 lik inci akü.

Aynı sorun bende de var ilk çalışmada sarsıntılı çalışıyor sanki akü yetersiz gibi.Servise gittim akü yeni değişmiş ve durumu iyi dedi.Araç otomatik mi diye sordu.Evet cevabını verince bunlarda normal dedi.Bana pek mantıklı gelmedi açıkcası.Ama hala kafamı kurcalıyor.

Benim de bazen oluyordu sanki stop edecek gibi bi kaç saniye sarsıntı sonra rölanti artıp toparlıyordu.sonra internetten duydum ; eco mod açıkken marşa basınca oluyordu.evet aynen mars yapmadan eco modu kapatınca hiçbir problem kalmadı çok şükür sizin araçta eco mod var mı bilmiyorum ama.

Bugün araci ustama gösterdim bilgisayara bağlayıp tek tek inceledi hicbi sıkıntı yok yinede araci bıraktım sabah kendi çalıştırıp bakcak yarin belli olcak.fluenclerde eco mod varmi hic duymadım.

Evet aracimda herhangi bi ariza cikmadi en iyisi fazla kurcalamamak.

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim de bazen oluyordu sanki stop edecek gibi bi kaç saniye sarsıntı sonra rölanti artıp toparlıyordu.sonra internetten duydum ; eco mod açıkken marşa basınca oluyordu.evet aynen mars yapmadan eco modu kapatınca hiçbir problem kalmadı çok şükür sizin araçta eco mod var mı bilmiyorum ama.
Araciniz hangi model merak ettim.

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar merhaba araçlarınıza servise gidip enjeksiyon beyni yazılımını ücretsiz güncellemesi sorunuz çözülecektir.

Geri