İlk Göz Ağrım Olan F7R

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

karpuz

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Şu an Ahmet isimli bir arkadaşımızda Aydın da araç. A dan Z ye elden geçirmiş. En ufak ses gelen çalışmayan aksamı yokmuş. Benim sattığım kişi yakın arkadaşımdı Ahmet te ondan aldı aracı. Sattığım arkadaştayken Sol önden ufak bir darbe almış kelepir fiyata makyajlı kasanın ön kısmını bulunca swap yapmış makyajlı kasaya çevirmişler tercih meselesi. Ahmet komple üst kapağı rektefiye ettirmiş sübapları vs. Sunroof elektrikli kelebek camlar vs hepsini faal çalışır hale getirmiş. Araç dıştan komple boyalı. Önden ciddi kazası yok. Bildiğim bunlar. Aracı satmayı düşünüyormuş 15.000 TL ya kadar verecek. Nickini hatırlamadığından yerine ben konu açıyorum.

fotoraf.JPG

fotoraf6.jpg

fotoraf5ef.jpg

fotoraf4o.jpg

fotoraf3f.jpg

fotoraf2i.jpg

fotoraf1ft.jpg

Haci Aksam Aksam F7R Mi Tuttu
Bu F7R Migren Mi Ki Tutsun ;)
Bu X6 Kasasi Degisse Kac Para Tutar Ki ?
Buna Dair İlan Var Mi Ki Foto Vs ;)

Haydar abi daha foto çekemedim benim iphone ile takasla aldım az önce. Şu an kullanıyorum.

Ha bu arada yan sanayi kasalar düzgün oturmuyormuş. Orjinal kasası montaj dahil 80-100 arası tutuyormuş. Alırım dersen yaptırır veririm abi.

15 lira bu ara deli para
millet son donemlerde 11-12 lere alıyor ama tabi musterisini bulana bu işler

ya yok f7r da makyajlı kasa hiç olmuyor..neyse hayırlı satışlar diyelim...hatta su an sahibindende sarı bitane gördüm yeni giren ilanlardan leş bişey böyle makyajlı kasa yapmıslar igrenc olmuş..böyle etraftada gördüm eski kasayı yeni makyajlıya ceviriyolar kazadan sonra cok kötü oluyor yaw...tabi tercih zevk meselesi alacak olana hayırlı olsun..

Faz2 ön, F7R'ın ruhuna ters yazık olmuş.

HTC One X ile TT2 den...

F7rı gösteren burnu bence :)
Tuğrul dediğin ilanı bende gördüm o araba leş ötesi birde 12,750 yazmış :D

Son düzenleme:
Geri