İlk arabam clio :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mcaner52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mcaner52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2000 model clio 1.4 RNA ilk arabam sizlerle paylaşmak istedim yavaş yavaş bi yerden başladım ve sizlerlede paylaşmak istedim öneri ve görüşleriniz nelerdir nasıl olmuş

glXLMb.webp
O2Ed4P.webp
8n8E7k.webp
rLEdo1.webp
0Vy2oo.webp
NVkbQY.webp
27jQ0N.webp
lYEzgp.webp
9XGpBO.webp
O2Edj3.webp
El3EjD.webp
JL3EvE.webp
mlE8n2.webp
Gn31ay.webp

Öğrenci halimle elimden bu kadar geldi daha çok iş var ama şimdilik böyle kalsın bi süre forumda daha yeniyim sonradan fark ettim konuyu yanlış bölümde açtım herhalde :/

Son düzenleme:
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. İlk etapta amerikan park, orjinal sis farı, üst versiyon mercekli far takılabilir. Bu haliyle xenonlar fotografdan bile gözümü aldı :)

Sonrasında mümkünse 15 jant ve 5 cm spor yay ile devam eder gider bu iş ve sonu gelmez :cool:

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. İlk etapta amerikan park, orjinal sis farı, üst versiyon mercekli far takılabilir. Bu haliyle xenonlar fotografdan bile gözümü aldı :)

Sonrasında mümkünse 15 jant ve 5 cm spor yay ile devam eder gider bu iş ve sonu gelmez :cool:

Sağolun Teşekkür ederim aracın haziran ayında muaynesi olduğu için şuanlık bozmak istemiyorum muayneden sonra hepsi gerçekleşecek :)

Kazasız belasız sürüşler. araç temiz duruyor. Lpg 2.95 dikkatimden kaçmadı :) benzine az kaldı.

Foto yeniyse sizin oralarda benzin istasyonları iyi kazanıyor demektir. İzmirde 2.49 tl/lt dün aldım daha.

sadece ön tamponda kucuk bir kusur gordum onun dışında gayet güzel :)

Sedef kaplama direksiyon hariç çok beğendim.:D Muayeneden sonra modife devam:eyv

Nasıl yer orası öyle ya pastayı sokakta yapıyorlar, cam filmini sokakta yapıyorlar dükkanları yokmu bu insanların.. Toz toprak gelir eder dertleri yok tam karadüzen sanayi

Ellerine sağlık kardeşim. Allah hayırlı etsin ve kaza bela göstermesin. Hoş geldin ve keyifli paylaşımlar.:eyv

Bence gayet başarılı ve keyifli bir iş çıkmış ortaya eline emeğine sağlık :eyv

Geri