İşyerimin bulunduğu sokağın yukarı çıkışı bulunmuyor,ters yönden giden Chavrolet marka aracın sürücüsü caddeyi keserek karşı yöne gitmeye çalışıyordu,bu sırada otobüs durağında duran belediye otobüsünün şöförü el işaretiyle geçmesini söylemiş,bayan sürücüde gaza basmış,sol şerite ana yoldan gelen ticari taksinin ön çamurluk ve sağ ön kapısına güzelce geçirmiş.
Rapor tutulması için araçlar kenara alınınca otobüs şöförü hemen uzadı gitti Bayan sürücü kabahatim yok otobüsçü bana geç dedi bende geçtim desede %100 suçlu bu kazada,neyse raporlar tutuldu ve gittiler,Chavrolet sürücüsü hala haklı olduğunu sanıyor...
Tali yollardan anayola çıkarken dikkatli olalım,kimsenin gazına gelmeyelim,yolu görmeden hareket etmeyelim...
Rapor tutulması için araçlar kenara alınınca otobüs şöförü hemen uzadı gitti Bayan sürücü kabahatim yok otobüsçü bana geç dedi bende geçtim desede %100 suçlu bu kazada,neyse raporlar tutuldu ve gittiler,Chavrolet sürücüsü hala haklı olduğunu sanıyor...
Tali yollardan anayola çıkarken dikkatli olalım,kimsenin gazına gelmeyelim,yolu görmeden hareket etmeyelim...