IDE Yakit Tuketimi - Video

video da bi sıkıntı mı var bende açılmıyor :soru

Önemli olan bir depo ile ne kadar gittiği 171 km değil .

Aynı yol güzergahını hesapladığımızda ortalama 950 km yapar, şehir içini hesaplıyorum. Antalya - Kdz. Ereğli Arası yaklaşık 870 km. Depomu fulleyip varış noktasına geldiğimde henüz yakıt ışığı yanmamış oluyor.

bu ülkede malesef indirim olmaz bindirim olur benzin aynı seviyelerde gezer tahminimce ama dizelin 2 yıla kadar benzini geçiceğine eminim.. litre başı fiyat olarak ide için iyi değerler bence sen bi uzay kasa vectra alda gör :D

bu ülkede malesef indirim olmaz bindirim olur benzin aynı seviyelerde gezer tahminimce ama dizelin 2 yıla kadar benzini geçiceğine eminim.. litre başı fiyat olarak ide için iyi değerler bence sen bi uzay kasa vectra alda gör :D

Lüzumsuz yakıt kullanan araçlara alerjim var maalesef. 2'5 V6 Vectra'yı 10 binlerce km kullandım, yakıt içtiği kadar gitse yemin ediyorum gam yemiycem.

maşallah kardeşim. 2.0'lar ekonomi modda kulanırsan 1.6'dan az yakıyor.

maşallah kardeşim. 2.0'lar ekonomi modda kulanırsan 1.6'dan az yakıyor.

Sağ-ol. Isparta - Antalya yolunu bilen biler. Yokuşlarıyla ve keskin virajlarıyla doludur. 120'yi geçmedim, 100'ün altına düşmedim ve yokuşlarda açıkçası pedala çokta dikkat etmedim hız kaybetmemek için.
Yakın zamanda Isparta- Zonguldak yapıcam, 5.8'in altına düşeceğimden çok eminim. Şu an benzini 4.7 den hesaplarsak 26 kuruş yakıyorum uzun yolda, çok da başarılı bir rakam.

Geri