İç tavan aydınlatma kapağı hakkında

memolikk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar nerden bulurum bulan yada satılan yer varmıdır ben bulamadım bir kaç yere baktım varsa bilen bana yardımcı olun ist. anadolu yakası nda nerde vardır
sadece kapak lazım tırnak kırık düşüyor başka tırnaklar dnedik ama olmadı tutmadı

Son düzenleme:
Yokmu bilen bulamazmiyim slikonla yapiştiracam o zaman

lambasını taktım kapağı sıcak silikonla yapıştırdım lambayı yakayım diye düğmeye bastı arkadaş lamba gevşek düştü lamba silikonu söküp tekrar takmadım bende öyle kaldı

Kardeşim aslında Anadolu yakasında isen sultanbeyliği sanayide tanıdıklarımız var ustalar v.s orda bulamasanda nasıl temin edeceğini sana gösterirler :eyv

Kardeşim aslında Anadolu yakasında isen sultanbeyliği sanayide tanıdıklarımız var ustalar v.s orda bulamasanda nasıl temin edeceğini sana gösterirler :eyv

aynen dediğin gibi her zaman sultanbeyli ye gidiyorum zaten elektrikçimde akçay var ona gidiyorum meşhur iyide ama yer ve satın almaya geldinmi ne polatlarda nede bir tane daha parçaçı var onlarda yokmuş tavan aydınlatması başkada bilmiyorum aksaraya gidecem galiba bulamasam murat abi

yazmadın abi görüşseydin de değişeydik iç tavan kapağını

Merhaba arkadaşlar
Kapı logosu almıştım arabaya takmaya yer yok nereye takılır bu olmadı gene isteyene satayım bari
750ec9a67dee01b35e1fd5314c42314e.jpg
1e54c6644464d27675bf89fb4d19ee7a.jpg
a0301f0f9ab4272b2cc74c43728fab46.jpg

Geri