İc döşeme hakkın da

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zazum55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zazum55

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Malum aracım 15 yaşında döşemeler de yıpranma solma belirtisi mevcut döşeme ciye gittim komple döşemeler için 1500 sadece kapı döşemesi için 350 tl cik istedi hani koltuklara kılıf aldık mı şimdilik yeter de kapılar da döşeme için kendim yaparım diye düşünüyorum bu kapı döşemesi için özel kumaş var mı nasıl bir şey tavsiye edersiniz ya da kör şeytan diyor yapmışken iyisini yap çıkmacilar da temiz koltuklar var orjinal mis gibi döşemesi ile ön 2 koltuğa öyle yapıp arka da kılıf mi geçirsem kararsız kaldım 🙈

Bütçe ve zevk önemli burada. Siz içinize sinecek şekilde yaptırmalısınız. Çıkmacılar eğer ucuza veriyorsa orijinali en iyisidir.

Orijinalden sasmayın ;):eyv

http://www.renaultfanclub.com/showthread.php?t=85044
(Kapı ve tavan Döşemelerinin (Bez) sarkması çözümü resimli) bir arkadasimiz kendi aracina yapmisti ornek olabilir ya da ulasabilirsiniz arkadasa

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şık görünümlü kaliteli kılıflar var kardeş bence onlara bak derim. Krem rengi aldım ben. Bence orijinal koltuktan daha güzel durdu

O konu megan 2 için megan 1 için olsa tadından yenmez olurdu en azından kılavuz olacak bir konu bulsam havalar ısınınca uğraşacağım en azından kapılar için değişim yapacağım

Malum aracım 15 yaşında döşemeler de yıpranma solma belirtisi mevcut döşeme ciye gittim komple döşemeler için 1500 sadece kapı döşemesi için 350 tl cik istedi hani koltuklara kılıf aldık mı şimdilik yeter de kapılar da döşeme için kendim yaparım diye düşünüyorum bu kapı döşemesi için özel kumaş var mı nasıl bir şey tavsiye edersiniz ya da kör şeytan diyor yapmışken iyisini yap çıkmacilar da temiz koltuklar var orjinal mis gibi döşemesi ile ön 2 koltuğa öyle yapıp arka da kılıf mi geçirsem kararsız kaldım 🙈

Çıkmacılarda temiz bulursanız onu alın derim. Benim niyetimde deri koltuktu ama internette bulamadım. Artık Ankara ya yolum düşerse bakmaya niyetim var.

Mekan ve zaman varsa kendiniz yapın derim(koltuk döşemeleri hariç, onu kılıfla çözerim demişsiniz), en fazla 2 klips kırarsınız söküp takarken ;)

Sarkma az olsa şırınga ile bally sıkıp döşemeyi yapıştırın tavsiyesinde bulunurdum ama işin boyutu büyük anladığım kadarı ile.

valla hocam aslındasarkma yok zımba gibi yerinde fakat eskime ve yılların vermiş olduğu kir mevcut aslında halı yıkama makinesi ile yıkayıp temizliğini görmek istiyorum eğer istediğim değişiklik olmazise değişim yoluna gideceğim maksat heyecan olsun :D

Olay kir ise halı yıkama makinası harikalar yaratıyor. Havaların ısınmasıyla beraber istediğiniz sonucu alırsınız. Başka bir yöntem ise koltukları söküp orjinal kılıflarını söküp çamaşır makinasına atmak :))

Geri