İBB'nin Zabıta Aracının Kapımda İşi Ne ? 34 DU 059

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Sabah 8 de dükkanı açtım bu araç kapıda park halindeydi,saat 12 oldu hala duruyor.
Büyükşehir Zabıta aracının şahsi işlerde kullanıldığının açık delili değil de nedir bu ?
Ben vergi vereceğim,ruhsat parası ödeyeceğim,aldığım nefese bile para isteyecekler ve benim verdiğim paralarla alınan araçlar,depolarına benim vergilerimle konulan yakıtlar kendi şahsi işleri için kullanılacak,karısını çocuğunu bu arabayla gezdirecek (Dün Gözümle gördüm) , yok öyle yağma !

1094991_10151805162997622_1953868490_n.jpg

1176277_10151805194862622_1716098401_n.jpg

Trafiği arayın dükkanımın önünü kapatıyor diye şikayet edin. Gerçi Belediye aracı diye çekmezler. Birde başınıza bela olurlar sonra..

Trafiği arayın dükkanımın önünü kapatıyor diye şikayet edin. Gerçi Belediye aracı diye çekmezler. Birde başınıza bela olurlar sonra..
Az önce Beyaz masayı arayıp şikayet ettim Aykut abi.
Bakalım neler olacak bu saatten sonra...

bu zabıta ekipleri,trafik zabıta bana 2006 yılında göztepe eğitim araştırma hastanesi karşısında hatalı park sebebiyle 120 lira ceza yazmışlardı. sileceğe bırakıp gitmişlerdi. benim aracım bunun gibi kimsenin birşeyine engel olmuyordu.

kendi şahsi işleri için kullanılacak,karısını çocuğunu bu arabayla gezdirecek (Dün Gözümle gördüm)

Edilebilecek en büyük nerciiye yapılmalı bunun şikayeti ohh ne güzel istanbul ya
:pislik

kendi şahsi işleri için kullanılacak,karısını çocuğunu bu arabayla gezdirecek (Dün Gözümle gördüm)

Edilebilecek en büyük nerciiye yapılmalı bunun şikayeti ohh ne güzel istanbul ya
:pislik
Aklıma Beyaz Masa geldi başkan,aradım şikayet kaydını aldılar,geri dönen veya arabanın yanına gelen yok henüz...

Aklıma Beyaz Masa geldi başkan,aradım şikayet kaydını aldılar,geri dönen veya arabanın yanına gelen yok henüz...

abi bimere yaz bu fotoları da ekle .. Gerçekten didik didik ediyorlar sülalesini sömürüyor başbakanlık.. İnan ben denedim oldu.. Bimer !!

devletimizi tebrik ediyorum...:bravo

Anlaşılan sen F i de beni de özlemişsin :)

Ne kadar rahatlar değilmi Resmi araç diye sürücü aracı park etme gereği dahi duymamış nede olsa Resmi kim karışırki bana düşüncesi ve sonuç

Geri