Hy 6023 Arka Difüzör Takıldı...Farklı Oldu

mhurat

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Farklı Olsun İstedim Aklıma Böle Bişe Geldi Sedefli Kırmızıya Boyattım Tam Tutmadı Ama İdare Eder Rengi Belki Beğenmeyebilirsiniz... İyi Kötü Yorumlarınız ...Belki Bende Rengini Tekrardan Değiştirebilirim...

ORJINALI SAYFA 3 DE ARKADASLAR DEGISTIRDIM

Son düzenleme:
Kardeşim çook farklı olduğu ortada yalnız bu renk yerine nacizane fikrim platin gri çok daha güzel olur ve dururdu

SAMSUNG S4 64 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Kardeşim çook farklı olduğu ortada yalnız bu renk yerine nacizane fikrim platin gri çok daha güzel olur ve dururdu

SAMSUNG S4 64 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
haklısın abi mat-platinyum gri mimar gözüyle söylüyorum daha iyi olabilirdi ama model güzel 10 numara olmuş

​Kardeşim 10 numara olmuş ama renk tutsaydı dahada iyi olurdu.Güle güle kullan.:eyv

Evet renk uyumu olmayınca emanet gibi duruyor

Kardeşim sen beğendin mi? Gerisi tırt güle güle kullan.;)

guzel olmus gule gule kullanin nazar degmesin

ben beğendim DTM işi gibi durmuş siyah veya carbon çook belli olmazdı. gri desende ankarada bi kaç araçta gördüm sarmadı beni çakma modifiyecilerin marşpiyel uzatması gibi görünüyordu kalitesiz malzemedende kaynaklanmış olabilir bilemem :S bence oynama :)

açıkçası benim pek hoşuma gitmedi ama siz beğendiyseniz sıkıntı yok. birde sormak istediğim bir şey var. clio yazısını nasıl söktünüz acaba?

Gayet şık durmuş,güle güle kullan kardeşim...:eyv

Geri