HP R9-YD R11 Göstergelere Led,Arka Kapılara Switch Takıldı.

*Renault9

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
''HP R9''
1hwc.jpg

phtv.jpg

rilw.jpg

3c5i.jpg

n5o9.jpg

ea32.jpg

Elimiz değmişken sis düğmesinide bağladık.(Soketi 97-2000 modellerde(r9) orjinal olarak mevcut.)Sokete bağlarsak parkları yaktığımızda butonunda ışığı yanıyor ve tam orjinallik sağlanmış oluyor.:eyv
0xu3.jpg

''YD R11''
oyz1.jpg

2mux.jpg

sf49.jpg

rfcn.jpg

j96a.jpg

kjc4.jpg

v3uz.jpg

Göstergelere 8 adet 3 cm boyunda şerit ledleri paralel bağlıyoruz.Not:Hararet göstergesini sakın sökmeyin ayarlaması çok zor oluyor!!!
Kapı switclerini matkapla 1 cm çapında bi delik açıp takıyoruz.(Yeri fotolarda var.)Daha sonra switche bağladığımız kabloyu tavan lambasının pembe kablosuna ekliyoruz işlem tamam.
Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.İyi forumlar.:eyv

eline sağğlık abi:)

​Emeklerine sağlık bakarken ben fenalaştım yaw:aytuğharika işçilik çıkartmışsın:eyvarkalara switch bende düşüneyimhımm​merak ettim bozuk para kutucuğunun üzerinde duran şey nedir???

eline sağğlık abi:)
Teşekkürler kardeşim.:eyv
​Emeklerine sağlık bakarken ben fenalaştım yaw:aytuğharika işçilik çıkartmışsın:eyvarkalara switch bende düşüneyimhımm​merak ettim bozuk para kutucuğunun üzerinde duran şey nedir???
Çok teşekkür ederim abi Antalya'ya yolum düşerse senin flashada yaparım sen iste yeterki.:eyvAbi gaz göstergesi o tartarini.:)

cekc.jpg

R11'İN son hali koymayı unutmuşum.:aytuğ

Teşekkürler kardeşim.:eyv

Çok teşekkür ederim abi Antalya'ya yolum düşerse senin flashada yaparım sen iste yeterki.:eyvAbi gaz göstergesi o tartarini.:)

cekc.jpg

R11'İN son hali koymayı unutmuşum.:aytuğ

bende istiyorum bende bendeqweline koluna sağlık kardeşim süpersin:eyv

Seve seve yaparım kardeşim teşekkürler.:eyv@ardadrmz

Son düzenleme:
rilw.jpg

turuncu ibreler yakışmış emeğinize sağlık . Ben ışıksız düz bir fotoğraf isterim :)

Eline sağlık cok güzel olmus :eyv Fakat R-11in ibreler görünmüyor onların altına da led koyma ihtimali yok mu ? 94 broadwayım vardı 99 broadway kadranı takıp altına beyaz led koymuştum ibrelerde beyazdı çok güzel olmuştu her gören hasta oluyordu bazen aramıyor değilim eski R9umu :(

Eline sağlık cok güzel olmus :eyv Fakat R-11in ibreler görünmüyor onların altına da led koyma ihtimali yok mu ? 94 broadwayım vardı 99 broadway kadranı takıp altına beyaz led koymuştum ibrelerde beyazdı çok güzel olmuştu her gören hasta oluyordu bazen aramıyor değilim eski R9umu :(
Kardeşim onları nasıl koyacaz bilemedim.Teşekkürler.:eyv

Geri