Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Megane 2 2004 model 1.6 16 valf benzinli ve LPG li araç aldım Rabbim bütün insanları kazadan beladan korusun bu formu çok sevdim ve aranızda olmaktan mutluyum faydalı bilgiler bulunmakta teşekkürler
Arkadaşlar bir sorum olacaktı arabayı yeni aldığım için tanımaya çalışıyorum arabayi alınca periyodik bakımlarını yaptırdım o arada el freni performansı zayıftı onu değiştirdik fakat önceki değişen el freni aşağıdan yukarı çekene kadar en az 3 çıt sesi çıkarıyordu şimdi yeni takılan bir kez çıt sesi çıkarıyor normal mi yoksa anormal mi
Arkadaşlar bir diğer sorum şu an havalar sıcak biliyorum ama 2 km bir mesafe gidiyorum geliyorum araç çabuk isiniyor ve dış fan devreye giriyor periyodik bakım yapıldı ama ustaların gözünde periyodik bakım belli sonuç olarak bu aşırı ısınma hangi parçalardan yapar ona göre yenisini alalım benden önceki kullanıcı arabaya pek bakmamış fakat araç hatasız boyasız içi sorunsuz o nedenle bakımla sorunları gidermeye calisacam