Abilerim arkadaşlarım kardeşlerim, öncelikle ben bu foruma ilk katıldığımda ankaradaki buluşmaya katıldım hiç yabancılık çekmedim sağolsun abilerim arkadaşlarım bana bunu hissettirmediler, ama ne yazıkki görüyorum ki bu forum artık bana göre değil çok tatsız olaylar yaşandı, benim bu forumda sevmediğim hiçkimse yok herkesin ayrı yeri ver herkese de saygım var ama gözümün önünde her ne olursa olsun insanlar birbirine saygılarını yitirebiliyolarsa bu o ortamda insanca konuşmak medeni bir şekilde sorunu halletmeye gitmek imkansız, ben onu bunu fln tutmuyorum haklı haksız kim onuda bilmiyorum,olaylar kimlerle başladı kimlerle bitti kimlerin arasında başladı fln hiçbişey bilmiyorum öğrenmekte istemedim sadece izledim olanları, ortam çok fazla derecede çirkinleşti yazıları okuyorum daha çok soğuyorum forumdan seviyesiz bi yerdeymiş gibi hissetmeye başladım artık kendimi en sonunda da okuduğum bu konudakihttp://www.renaultfanclub.com/renault-megane-coupe-cabrio-kulubu/66534-o-z-style-yzm-coupe-3.html roadfox adlı üyemizin yazdıkları bardaktaki son damla oldu, kişisel hiç bir problemim yok roadfox ile fakat düşmanlığa kine hiç gerek önce öfkemize kinimize ve konuştuklarımıza hakim olmak zorundayız, seviyeyi hiç bir zaman düşürmemek lazım, hepimiz insanız hepimiz sinirlenebiliriz hepimiz öfkelenebiliriz ama önemli olan bunu kontrol edebilmekte. Bazen susmak en büyük erdemliktir. Önce karşılıklı olarak birbirini dinlemek gerekir düşünceleri fikirlerini sinirlendiği kızdığı üzüldüğü yerleri öğrenmek gerekir hatalar yanlış anlaşılmalar ancak böyle düzeltilebilir.
Sadece Gaza basmak sana yarış kadar kazandırmaz, doğru zamanda doğru vitesler doğru manevralar sana yarış kazandırır.
Ben yirmi yaşındayım.
Aranızda olmak güzel çok güzel keyifli zaman geçirdim, ama artık iyi vakit geçirebilceğimi sanmıyorum.Herşey için herkese sonsuz teşekkürler. Herkes kendine çok iyi baksın. Kazasız belasız günler dilerim. Hoşçakal RFC sağlıcakla kalın.
Sadece Gaza basmak sana yarış kadar kazandırmaz, doğru zamanda doğru vitesler doğru manevralar sana yarış kazandırır.
Ben yirmi yaşındayım.
Aranızda olmak güzel çok güzel keyifli zaman geçirdim, ama artık iyi vakit geçirebilceğimi sanmıyorum.Herşey için herkese sonsuz teşekkürler. Herkes kendine çok iyi baksın. Kazasız belasız günler dilerim. Hoşçakal RFC sağlıcakla kalın.