Hoşçakal RFC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SuLo-48-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SuLo-48-

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Abilerim arkadaşlarım kardeşlerim, öncelikle ben bu foruma ilk katıldığımda ankaradaki buluşmaya katıldım hiç yabancılık çekmedim sağolsun abilerim arkadaşlarım bana bunu hissettirmediler, ama ne yazıkki görüyorum ki bu forum artık bana göre değil çok tatsız olaylar yaşandı, benim bu forumda sevmediğim hiçkimse yok herkesin ayrı yeri ver herkese de saygım var ama gözümün önünde her ne olursa olsun insanlar birbirine saygılarını yitirebiliyolarsa bu o ortamda insanca konuşmak medeni bir şekilde sorunu halletmeye gitmek imkansız, ben onu bunu fln tutmuyorum haklı haksız kim onuda bilmiyorum,olaylar kimlerle başladı kimlerle bitti kimlerin arasında başladı fln hiçbişey bilmiyorum öğrenmekte istemedim sadece izledim olanları, ortam çok fazla derecede çirkinleşti yazıları okuyorum daha çok soğuyorum forumdan seviyesiz bi yerdeymiş gibi hissetmeye başladım artık kendimi en sonunda da okuduğum bu konudakihttp://www.renaultfanclub.com/renault-megane-coupe-cabrio-kulubu/66534-o-z-style-yzm-coupe-3.html roadfox adlı üyemizin yazdıkları bardaktaki son damla oldu, kişisel hiç bir problemim yok roadfox ile fakat düşmanlığa kine hiç gerek önce öfkemize kinimize ve konuştuklarımıza hakim olmak zorundayız, seviyeyi hiç bir zaman düşürmemek lazım, hepimiz insanız hepimiz sinirlenebiliriz hepimiz öfkelenebiliriz ama önemli olan bunu kontrol edebilmekte. Bazen susmak en büyük erdemliktir. Önce karşılıklı olarak birbirini dinlemek gerekir düşünceleri fikirlerini sinirlendiği kızdığı üzüldüğü yerleri öğrenmek gerekir hatalar yanlış anlaşılmalar ancak böyle düzeltilebilir.

Sadece Gaza basmak sana yarış kadar kazandırmaz, doğru zamanda doğru vitesler doğru manevralar sana yarış kazandırır.

Ben yirmi yaşındayım.

Aranızda olmak güzel çok güzel keyifli zaman geçirdim, ama artık iyi vakit geçirebilceğimi sanmıyorum.Herşey için herkese sonsuz teşekkürler. Herkes kendine çok iyi baksın. Kazasız belasız günler dilerim. Hoşçakal RFC sağlıcakla kalın.
reno.gif

Seninle Ayni Ortamda Bulunmak Güzeldi Kardeşim. ALLAH ' a Emanet Ol Kendine İyi Bak.. :eyv :eyv

http://www.renaultfanclub.com/showthread.php?t=68494&p=786675#post786675

Konuyu okumuşsun lakin bir kere daha okumak istersin diye düşündüm sevgili kardeşim,taraf tutun veya tutmayın lakin olaylara objektif bakmaya çalışın,çok sevdiğim Mehmet Tırpan kardeşimin ilk resimde yazmış olduğu yazıyı dikkatli okuyun lütfen.
30 kişilik kapalı grubu koruma iç güdüsüyle yazılmış yazıların 23.000 üyeli RFC için neden geçerli olmadığını bana izah ediverin.
Orada bahsedilen forum RFC Forumu,hakarete maruz kalanlar RFC Üye ve Yöneticileri,diğer taraf diye bahsedilen yer burası yani RFC Forumu,çürük-kaygan denilen kişi bu forumun Süper Moderatörü,çamur atılan araçlar bu forumun yöneticilerinin araçları...
Biz rummuyuz ermenimiyiz güzel kardeşim veya biz Sevgili Ankara Ekibimize ne yapmışız ki diğer taraf olmuşuz ve Yönetici Dostlarımız neden o ortamda bulunmuş ve bizlere hakaret edilirken neden durun beyler yanlış yapıyorsunuz dememişler !
He siz şimdi buna oradaki insanlar dost ve arkadaş,yazdıklarını gizlemek istemişler diyebilirsiniz,O zaman bizde deriz ki bizim Dostlarımız bizden habersiz iş yapamaz yapıyorsa Dost değildir,Dostumuz bize kapısını kapamaz şayet kapamış sa bunda bir yanlışlık var demektir !
Eskiden beri dediğim bir laf vardır,bunu şu ana kadar yönetime giren bir çok kardeşim bilir. "Dostum Düşmanımla Dost Olamaz, Olmuşsa Dostum Değildir"
Dost dediğimiz insanlar bizlere hakaret edenlerin açtığı kapalı gruplarda yer alıyorsa ve kendi çaplarında kuralları varsa ve bize laf taşıyanları içlerinden atmakla tehdit edebiliyorlarsa,23.000 üyeli bu forumunda kuralları var ve 15.Madde ne gerektiriyorsa o yapılır.
Çok değer verdiğim sevgili kardeşim Evren Topcu'nun dediği gibi biz bu forumda yapılan icraatlara şahsi yaklaşmadık yapılan bütün yetki alma ve uzaklaştırmalar tamamen KURUMSAL kimlikle yapıldı,kimse şahsi mesele haline getirmesin bu işi,bütün Yönetim adına rahatlıkla diyebilirim ki Ankara Ekibimizden (Bir kaç kişi hariç) kiminle karşılaşsak kucaklaşıp hasret gideririz...:eyv

Son olarak eklemek isterim ki:
Forum Kuralları 15.Madde ve 27.Maddeyi dikkatli okumanızı rica ediyorum sizden,forumu bırakıyorum veya üyeliğimi silin şeklinde bir yaklaşım içinde olan üyelerimiz Yönetim Kurulunun almış olduğu karar uyarınca Süresiz Uzaklaştırılacaktır...

http://www.renaultfanclub.com/yonetim-duyurulari/154-renault-fan-club-forum-kurallari.html

Arkadaş biraz reel olun az delikanlı be ben adamın nickini unutmuşum adam aylardır foruma uğramamış bile birde artistik yapıp sözde gönül koyarak gidiyor onun bunun kuyruk acısını dindirmek için kalem görevi görüyor ne denirki uğurlar olsun...........

Ortada olan tek gerçek, yukarıda belirtilen ve belgeleri ile sunulan olaylar zincirinin sonuçlarıdır. Birinin yazdığı yazı son damla oldu, yağmur yağdı, çamura battı gibi gerekçeler gösterip konuyu başka yerlere taşımanın hiç gereği yoktur. Esas olan RFC kurallarının çiğnenmesi ve bunu yapan kişi veya kişilerin yönetici bile olsalar RFC Yönetim Kurulu tarafından hoş görülmemesidir.

Hukuk sistemi başıboşlukları önlemek için vardır.

Arkadaş biraz reel olun az delikanlı be ben adamın nickini unutmuşum adam aylardır foruma uğramamış bile birde artistik yapıp sözde gönül koyarak gidiyor onun bunun kuyruk acısını dindirmek için kalem görevi görüyor ne denirki uğurlar olsun...........

budur:eyv:eyv:eyv

bazı konularda haklı arkadaş forumda birbirlerini tersleyen çok oluyor. admınler kural ihlalı varsa daha tatlı bi dille söyleseler daha güzel olur forum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri