Hoparlör yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ariulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ariulu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar ;

Malum bizim clio 3 extrem modellerinde nerden maliyeti düşürsek diye düşünüp bir çok yerden parça çalmışlar .

Arka kapılarda hoparlör olmamasıda benim canımı sıktı bildiğim kadarıyla kabloları filan hazır fakat hoparlör takmamışlar.Güzel ses vericek iyi kötü tatmin edicek bas vuran bir hoparlör tavsiye edebilir misiniz?

orjinal ön hopalörlerden memnunsanız ,onlardan takın . Akustik için arka hoparlörler şart .

orjinal hoparlör uygun olacaktır. Ancak ekonomik bir çözüm istiyorsanız goldmaster alabilirsiniz

Pioneer veya sony.Hatta imkanınız varsa ön hoparlörleride bu markalarla değiştirin.Farkı hemen hissedersiniz.:eyv

Kaliteli ses istiyorsanız focal,hertz,alpine ucuz yollu olsun dersenizde pıoneer.Bu saydığım markaların giriş seviyeleri hem uygun hemde sizin ihtiyacınızı karşılar

Arkadasim gecen gun on kapisina takmak icin pionerrin 13 cmlik bir modelinden aldi orjinal hoparlorlerin yarisi kadar verim alamadi zatn bu yuzden kararsiz kaldim :(

Arkadasim gecen gun on kapisina takmak icin pionerrin 13 cmlik bir modelinden aldi orjinal hoparlorlerin yarisi kadar verim alamadi zatn bu yuzden kararsiz kaldim :(
valla kardeşim verim almaması imkansız..ya + - uçları yanlış bağlanmıştır yada hoparlorlerin modeli çok eskidir..tabi teybin çıkışlarıyla takılan hoparlorlerinde uygun olması lazım yoksa dünyanın en pahalı hoparlorunude taksan tırt olur ses..

Kaliteli ses kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız yine söylüyorum Hertz alıcaksınız

Geri