Honda: Renault motorundan 25 hp daha güçlüyüz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EndSpeed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Honda için Formula 1'e dönüşü beklediğinden zor geçerken, Arai'nin belirlediği hedefler Belçika GP'sinde de gerçekleşmemişti.
"Henüz Ferrari'yi içten yanmalı motor bağlamında yakalayamadık. Ferrari ile aramızdaki farkın 30 hp kadar olduğunu düşünüyorum."
"Mercedes'in motorundan 40-50 hp kadar gerideyiz ancak Renault'un 30 hp kadar önünde olduğumuzu düşünüyorum."
"Motorumuz hala Ferrari'nin gerisinde ancak Renault'tan çok daha iyi. Mercedes ise hala çok ötede."
"Ancak sezonun ikinci yarısına güveniyorum. Zirvedeki iki takımı yakalamaya çalışacağız."
"İçten yanmalı motor karakteristikleri çok iyi ve dayanıklılıkları da çok yüksek olduğu için bu çok zorlu bir uğraş olacak."
McLaren bu sezon aerodinami konusunda çok agresif bir konsept ortaya koyarken, aracın genişleme töleransı çok düşük şasisine motoru sığdırma derdi de Honda'nın üzerindeki baskıyı arttırıyor.
"Şasi çok dar, elbette biz motoru daha büyük yapmak isteriz ancak kompakt olması daha iyi."
"Boyutlardan dolayı zorluk yaşıyoruz."
Arai ayrıca gelecek sezon da aynı şasi üzerine çalışıp bu konuda gelişeceklerini ve McLaren'den şasiyi büyütmeleri gibi bir talepleri olmadığını da sözlerine ekledi.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inş cnm yaaaa:))

Geri