Dün dünya promier i Galası yapılan aynı anda sinema da yayınlanan hızlı ve öfkeli filmin son serisi olan 7. bölüme sizler içinde gittim diyebilirim. Sabah işyerinden planlamamı her ne kadar da yapmış olsamda bilet alamadım. Ama Uğur tuncınar dostum bana Akbatı da 19:15 seansı olduğunu söyleyince Atom karınca ile saat 18:30 de tem e kendimi attığımda yetişme endişesi karışık gaza daha da yüklendim. Saat 19:05 de akbatı avm bahçeşehirdeydim ve güvenlik güvensizliğini de atlattıktan sonra 5. kata çıkıp cinemax dan biletimi almak için sıraya girdim önümde 3 kişi vardı ama umutlar azaldı ve sıra bana geldiğinde bilet satıştaki bayan " yer kalmadı" demesi ile üzgün kedi bakışlarımı kullanıp ) uzaktan geldiğimi ve buna yetişmem gerektiğini bana bu konuda yardımcı olursa çok sevineceğimi belirtmem ve üstün alman disiplinimle kızı ikna ettim ve başkasına ayrılmış bir bileti illegal yoldan vermek zorunda kaldı çok şükür : pis
Gelelim filme dostlar Öncelikle Karahan notum : 6,5-7 arası o da saygım olduğundan paul walker a (brain o connor)
Film aksiyonu ve dövüş sahneleri arttırılıp hız ve araç sahneleri azalmış olsada replikler ve konu itibari ile iyiydi özellikle son bölümdeki duygusallık tadında bırakılması ve brain o connor ın aracının rengi aslında herşeyi açıklar gibiydi. Bu serinin en sevilen kahramanı olan kişinin yokluğu çokça hissedileceğinden sanırım filmin ucunu çokta açık bırakmadılar gibi geldi.
Umarım vakit bulup izleyebileceğiniz bir zaman olur ve izlersiniz.
İyi seyirler dostlar
Not : piyensess nickli arkadaşım ebruya da RFC nin brain o connor ı burda kesin yazacaktır diyerek tebessüm ediyorum malum kendisini tanımıyormuş )
Gelelim filme dostlar Öncelikle Karahan notum : 6,5-7 arası o da saygım olduğundan paul walker a (brain o connor)
Film aksiyonu ve dövüş sahneleri arttırılıp hız ve araç sahneleri azalmış olsada replikler ve konu itibari ile iyiydi özellikle son bölümdeki duygusallık tadında bırakılması ve brain o connor ın aracının rengi aslında herşeyi açıklar gibiydi. Bu serinin en sevilen kahramanı olan kişinin yokluğu çokça hissedileceğinden sanırım filmin ucunu çokta açık bırakmadılar gibi geldi.
Umarım vakit bulup izleyebileceğiniz bir zaman olur ve izlersiniz.
İyi seyirler dostlar
Not : piyensess nickli arkadaşım ebruya da RFC nin brain o connor ı burda kesin yazacaktır diyerek tebessüm ediyorum malum kendisini tanımıyormuş )