Hiz sabitleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayhan588
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayhan588

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
S.a arkadaşlar 2006 model sedan dinamik paket megan sahibiyim araçta far yağmur sensörü , far yikama ve cam tavan mevcut fakat ciruse control yani hız sabitleme yok bunu nasıl nerde ve ne kadar a taktirabilirim yardımcı olurmusunuz ( istanbul Avrupa yakası da ikamet ediyorum )

Forumumuz da bu uygulamayı yapan ve anlatan bir çok uygulama var. Biraz araştırma yapmanız gerekiyor. Kolay gelsin.

Evet ama kendi imkanları ile yapanlar var benim elimden gelmiyor ve yaptırmak istyorum

Aracınız Executive paket ve sunroof eklenmiş.Tekno pakette olan donanımlar bu yüzden aracınızda yok.(hız sabitleyici , katlanır ayna vs gibi) Hız sabitleyici işlemini bir serviste falan yaptırmaya kalkarsanız çok ciddi masrafınız olacaktır.Bunun yerine 2. el parça satan yerlerden 1 tane airbag , 1 takım direksiyon tuşu , 1 adet açma kapatma tuşu temin etmelisiniz.Ayrıca döner kontaktörde değişmesi gerekiyor ancak bu parçaları temin edip iyi bir elektrikçiye giderseniz döner kontaktör içindeki sargı kablosunu hız sabitleyiciye uygun kablo ile değiştirebilir ve diğerlerininde montajını yapar.Daha sonra servise gidip hız sabitleyici özelliğini aktif etmeniz gerekecektir.

Geri