Hız Sabitleyici....

hackann31

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamun aLeyküm ARkadaşlar 2005 model dnamik modelinde hız sabitleci varmı ?

Bugün Dikkatimi Çekti Hız Panelini Temizlerken gördüm Hız SAbitleci İşareti var ?

Yoksa Gösterge panelinde var ama Sistemdemi yok Bilen Varsa Yardım Edebilirmi ?

Renault%20Megane%20RS%2002.jpg

Direksiyon da gördüğünüz butonlar varsa hız sabitleyici vardır . Hız sabitleme olan dinamiklerde katlanır ayna , telefonla konuşma ön hazırlığı , lastik basınç sensörü de vardır...

direksiyon üstündeki tuşlar bende yokk :S

o zaman aracınızda hız sabıtleyıcı yoktur. Ben Araştırıp Fabrıkaya falan sordugumda . Aracın ılk sahıbı aracı sıfır alırken Hız sabıtleyıcı + Sunroof + Far yıkama gibi ozellıklerı ısteğe göre koydurabılıyor dendı. Benım Aracımda da yok . ondan araştırma geregı duymus ıdım :)

peki neden ekran panelinde işareti var ?

Aracınızda hız sabitleme yok ama tertibatınız kesin vardır yapmanız gereken direksiyon simidini değiştirerek serviste bu özelliği açtırıp tanıtmanız yeterlidir. Öncelikle yapmanız gereken tertibatın olup olmadığını ne olur ne olmaz kontrol ettirmeniz :eyv

Hız sabitleyici o dönem PT (pack Techno) ile alınıyordu.Bu pakette hız ayar ve sınırlayıcı , elektrikli katlanır aynalar , telefon ön hazırlığı ve Lbs var.Her araca ayrı ayrı gösterge takamayacakları için aracınızda sabitleyici olmasa bile tertibatı ile ilgili şeyler olması normal.

Benim aracımda hız sabitleyici var, ve kullanıyorum gerçekten uzun yolda güzel bir özellik oldukça işe yarıyor...katlanır ayna ve tel ile konuşma olup olmadığını bilmiyorum bunu nasıl anlayabilrim?
aracım 2006 extreme
iç fotoları;

@KAYAM
Ayna ayar düğmesinde sağ taraf ayarından sonra bir nokta varsa aynalarında katlanma özelliği vardır, senin aracında telefona bağlama özelliği bluetooth bulunmuyor...

Özellikle uzun yolda çok çok önemli harika bir özellik :eyv

Geri