hız göstergesi sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rmz5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rmz5

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle merhaba benim 2000 coupem var 1.6 16v ancak hız göstergesi çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle merhaba benim 2000 coupem var 1.6 16v ancak hız göstergesi çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Degismesi gerekiyor sanırım

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır gösterge değişmesine gerek yok. Sorunun göstergede mi olduğunu kesinleştirin, sonra yardımcı olalım.

Sensörde de olabilir ...

cevaplarınız için sağolun bukonuyu biraz araştırdım bir sürü farklı yorum var bana en yakın olanı sigortalar gibi geldi. çünkü devir saati çalışıyor bununla ilgili youtube da video var abs nin sigortasını çıkardığınızda hız göstergesi çalışmıyordu acaba böyle bir şey olabilir mi ayrıca bu hız sensörü varsa nerededir acaba yardımcı olursanız sevinirim

Keşke başka bir gösterge bulup deneyebilseniz, sorun göstergede mi, yoksa motor kısmında mı ? anlaşılırdı.

Kadran Motoruda Arıza Yapmış Olabilir Kadran Motorunu Değiştirmeniz Gerekir Benim Aracımda Başıma Gelmişti Tüm Göstergeler Çalışırken Sadece Hız Göstergesi Çalışmıyordu

arkadaşlar kadran motorunda sorun yok aracı çalıştırmadan yol bilgisayarı tuşuna basılı tutup sonra kontağı açtığınızda tüm göstergeler işleve giriyor mesela devir saati ve hız göstergesi oynuyor buradan kadran motorunda sorun olmadığını anladım ancak bu sensörden bahsettiniz acaba nerededir anlatabilir misiniz mümkünse resmini görmek isterim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Eğer Sorun hız sensöründe ise parçanın şekli bu bulduğum örnek bir resimdir. Bilgilerinize...
HT1eYtFFRNeXXagOFbX4.webp

Geri