Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cevaplarınız için sağolun bukonuyu biraz araştırdım bir sürü farklı yorum var bana en yakın olanı sigortalar gibi geldi. çünkü devir saati çalışıyor bununla ilgili youtube da video var abs nin sigortasını çıkardığınızda hız göstergesi çalışmıyordu acaba böyle bir şey olabilir mi ayrıca bu hız sensörü varsa nerededir acaba yardımcı olursanız sevinirim
Kadran Motoruda Arıza Yapmış Olabilir Kadran Motorunu Değiştirmeniz Gerekir Benim Aracımda Başıma Gelmişti Tüm Göstergeler Çalışırken Sadece Hız Göstergesi Çalışmıyordu
arkadaşlar kadran motorunda sorun yok aracı çalıştırmadan yol bilgisayarı tuşuna basılı tutup sonra kontağı açtığınızda tüm göstergeler işleve giriyor mesela devir saati ve hız göstergesi oynuyor buradan kadran motorunda sorun olmadığını anladım ancak bu sensörden bahsettiniz acaba nerededir anlatabilir misiniz mümkünse resmini görmek isterim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler