Hırsızlık , Uyarılarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Abiler , kardeşler hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.

2008 model wolkswagen aracımız var. Saat akşam 21.00 civarında evimde otururken dışardan güm diye ses gelmesiyle cama fırladım ancak cam'dan baktığımda ortada hiçbir gariplik yoktu herşey yolundaydı.Ancak 22.00 civarında dışarıya cıktıgımda aracımıza baktıgımda camını kırıp içine girmişlerdi ve cd çalarını çalmışlardı.
Size tavsiyem bu şekilde top patlama şeklinde güm diye ses duyarsanız gece vaktı mutlaka aracınıza bakınız.

Yan tarafımızda market kamerasını incelediğimizde hırsızlar net şekilde belli oluyor. Ancak allaha havale ederek hırsızları polisi felan aramadık. Diyeceksiniz neden aramadın buna eminim çünkü polislerinde suçluya pek bişey yaptıkları yok :)
Kameraları izlediğimiz marketin geçen ay 30 milyarlık sigarası çalındı çalanlar net şekilde belirli parmak izi var adamlar 50 kez karakola gittiği halde en ufak sonuç alamadı bizimde sonucumuz aynı olacağı aşikar o yüzden polisi aramadık benim başıma geldi sizide uyarmak istedim abiler kardeşler :):eyv

Son düzenleme:
Geçmiş Olsun Kardeşim...

Geçmiş olsun Allah bidaha göstermesin

Geçmiş olsun

Büyük geçmiş olsun kardeşim. Allah tekrarını yaşatmasın. Seninde dediğin gibi bazı hırsızlara bazı polisler yardımcı oluyor diye duyuyoruz. Bilmiyoruz ne kadar doğru fakat arkalarında bir güç olmasa bu kadar raht davranmazlar bu kesin. Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun ibretlik vurgunuz da çok iyiydi :eyv

Geçmiş olsun kardeşim üzücü durum :(

z25VA9.jpg
[/URL][/IMG]

Öncelikle tüm abi ve kardeşlerime teşekkür ediyorum üzücü bir durum ancak bu işi yapan büyük bi ihtimalle suriyeli hainler olduğunu düşünüyoruz:)
Kendi iç işlerimizi hallettik de birde elin suriyelisi kaldı toplama kampına döndü ülkemiz farkında olmadan

Geçmiş olsun. Bunun öbür tarafı var veremeyecekleri hesapların tadını bu dünyada çıkarsalarda kul hakkına girme hiç bir bahanesi yoktur emin ol kardeşm en acı şekilde kabir azabıyla vereceklerdir Allah biliyor görüyor çok pişman olacaklar. Allah bir daha yaşatmasın .

Geri