Herkesin aracıyla bir anısı vardır sizinde bir anınız varmı ?

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkesin aracıyla bir anısı vardır sizinde bir anınız varmı ?

Aracım henüz çok yeni 5 aydır bende ancak en kötü ve beni korkutan bir tecrübe yaşamıştım. Aracıma sadece hafta sonları biniyorum ve ben aldığımda bakıma muhtaçtı ki her şeyini yaptırmıştım lakin map sensörünün hortumu hariç :D Aracı pazar günü park ettim bir sonraki hafta sonuna kadar kullanmamak üzere... Ancak map sensörünün hava borusu çatlamış farkında değildim ve ben aracı bir sonraki hafta sonu çalıştıramadım defalarca denedim.. akü bitti çalışmadı bir ara çalıştı siyah duman atarak ve gaz yemeyerek stop etti 2 hafta sonra cekiciyle sanayiye cektirmeye karar verdim cumartesi sabahtan yukledık sanayide ustamın dükkanına indirdikten sonra CUB arkadasımız araca bındı ve ikinci marşta aracı çalıştırdı :D sorun map sensörünün çatlak hortumu ve düzensiz hava akımı :S halledebilecegim bir sorun olmasına karsın 80 tl cekici parası verdiğimemi yanıyım aküyü boşalttığıma mı yoksa stresli geçen iki haftama mı şaşırdım kaldım ancak sorunun büyük olmaması çok sevindirici oldu =)

önceki aracımız symbol ile pikniğe gitmiştik sen dur dur dur akşam 7 de toplanıyoruz bindik araba çalışmadı :D akü zayıftı zaten ve bitmiş artık marş almıyor büyükçekmece gölü kenarındayız biri direksiyona geçiyor vurduruyoruz vurduruyoruz banamısın demiyor kaç defa göle düşme tehlikesi yaşadı hehe arkadan kaç kişi ittir ittir yarım saat uğraştık havada karardı dedik yok arkadaş bırakalım arabayı gidelim yarın alırız :D bir araç daha vardı akrabanın kamyoneti arkasına dolup gidicektik o arada bir aile daha vardı halay çekiyolardı taypten açmışlar ALLAH razı olsun akümü bitti takviye felan yapalım dedi onlarda varmış kablo neyse yaptık geldik ama o ittirme sahneleri çok komikti hala gülüyorum hehe

Konumuz Günceldir Arkadaşlar :eyv :eyv

Geri