Herkesi ilgilendiren bir konudur KREDİ !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaRaHaN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Çoğumuzun haberi olmadan bizden kredi masrafı altında para almaya devam eden bankalar hakkındaki yasal hakkınızı kullanmak zorunda kalmadan, kredi çekerken dosya masrafını kesinlikle kabul etmeyin ve kredinizi ona göre isteyin onaylamazlarsa başka bir bankadan çekin. Sonunda bu haksız kazancı durması lazım

Link te vermiş olduğum haber de detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz :eyv

http://www.takvim.com.tr/Ekonomi/2013/03/17/dosya-masrafi-yargitay-karariyla-iade-ediliyor

Bilinçli olmask lazım, millet para için çoğu şeyi görmezden geliyor, yada katlanıyor :eyv

Yusufum dediğim gibi kredi çekerken dosya masrafını kabul etmeyin direk olarak :eyv mahkemenin almış olduğu karar var ve iade eden bankalar var durum emsali olduğundan yargıya tekrar gitmek yerine şikayette bulunmak bence en güzeli. Bu ülkede artık dosya masrafı altında alınan bu faiş rant ı bitirmek gerek

Kredi denen zimbirtiya bulasmayayim dedim para biriktirdim araba alacakken baska planlar dogrultusunda para gitti ve krediye girdim :) hayirlisi olsun diyelim daha kredi hakkinda bi sey konusulmadi ama en kisa zamanda bu isi halletmem gerek. Bilgi icin tesekkurler Murat abi ;)

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Ben bankaya mail attım bir arkadaşım atmış yazı gelmiş bankadan ve o yazıyı hakem heyetine götürmüş parasını geri almış bende attım bankaya mail ve gelen mesaj bu

İlgi: 13.03.2014 ve 5555_BYS14025153 sayılı bildiriminiz.

İlgide belirtilen şikayetiniz ile ilgili olarak yapılan değerlendirme sonucunda,

Kredi kullandırımı sırasında alınan komisyonlar, müşteriye karşılıklı varılan mutabakat sonucu imzalanan sözleşme kapsamında kullandırılan ve fiyatlaması faiz ve komisyon ile beraber değerlendirilerek belirlenmiş olan komisyonlardır. Bireysel kredi kullandırımı talebi ile gelen müşterilerimize faiz komisyon ve ücretlerimize ilişkin bilgi verilmekte ve müşterimizin kabulünün ardından kredi kullandırımı yapılmaktadır. Bu kapsamda talebiniz uygun bulunmamaktadır.

Talebinizin devam etmesi durumunda, bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde Türkiye Bankalar Birliği nezdindeki Bireysel Müşteri Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

Konu ile ilgili diğer detay ve bilgi için şubenize başvuruda bulunmanızı rica ederiz.

Konuyu bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla
T.C. Devlet bankası bu A.Ş.

Türkiye Cumhuriyeti devlet bankası Anonim Şirketi, Doğanbey Mahallesi, Atatürk Bulvarı No: 8 06107 Altındağ/ANKARA
Ticaret Sicil No: 1148 | www.devletbankası.com.tr

Şimdi ben bunu hakem heyetine götüreceğim ve parayı geri alacağım ama bir türlü fırsatını bulamadım yazıcım bozulmuş başka birinden alıp çıkaracağım bunu. Alın beyler bırakmayın paranızı. Onlar kuruşuna kadar alıyor nasıl olsa fazlasıyla.

Sayın cart curt

Haklı Müşteri Hattı´na iletmiş olduğunuz 40682097 numaralı mesajınız değerlendirilmiştir.

Bankamızca müşterilerden tahsil edilen ücretlerin sebepsiz ve dayanaksız olmadığını, bu ücretlerin Bankamızca ürün/hizmet sağlanması aşamalarında yapılan mutad ve zorunlu olan masraflardan oluştuğunu; Bankamızın belirtilen aşamada verilen hizmetin kalitesinin sağlanması yanında bir takım operasyonel masraflara da katlandığını belirtmek isteriz.

Bankamızca verilen hizmetler ve ürün satışları ile ilgili olarak alınacak hizmet gelirleri belirlenmekte, alınacak ürün ve hizmet gelirleri bankamıza ait www.özelbanka.com.tr adresinde ve müşterilerimiz tarafından imzalanan sözleşmelerde şeffaf ücret anlayışımız çerçevesinde müşterilerimize bildirilmektedir.

Bununla birlikte; TTK. hükümlerine göre kurulan ve tacir olan Bankamızın verdiği hizmetler karşılığında Türk Ticaret Kanunu’nun 20. Maddesi çerçevesinde ücret tahsil etmesinde hukuka aykırı bir husus bulunmadığını da belirtmek isteriz.

Kullanmış olduğunuz kredinize istinaden sözleşme ve hesap hareketlerini şubenizden talep edebilirsiniz.

Saygılarımızla.

T.özel banka A.Ş
Talebinizin devam etmesi durumunda, bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde Türkiye Bankalar Birliği nezdindeki Müşteri Şikayetleri Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.
Türkiye Bankalar Birliği nezdindeki Müşteri Şikayetleri Hakem Heyetine başvuru yapabilmeniz için daha önce iletmedi iseniz talebinizi Bankamıza yazılı iletmeniz gerekmektedir.

T.özel banka A.Ş.
HAKLI MÜŞTERİ HATTI
444 0 338 veya 0850 222 0 338

Bu da özel banka

Elini verdinmi kolunda gidiyo malesef :(

Geri