Ben bankaya mail attım bir arkadaşım atmış yazı gelmiş bankadan ve o yazıyı hakem heyetine götürmüş parasını geri almış bende attım bankaya mail ve gelen mesaj bu
İlgi: 13.03.2014 ve 5555_BYS14025153 sayılı bildiriminiz.
İlgide belirtilen şikayetiniz ile ilgili olarak yapılan değerlendirme sonucunda,
Kredi kullandırımı sırasında alınan komisyonlar, müşteriye karşılıklı varılan mutabakat sonucu imzalanan sözleşme kapsamında kullandırılan ve fiyatlaması faiz ve komisyon ile beraber değerlendirilerek belirlenmiş olan komisyonlardır. Bireysel kredi kullandırımı talebi ile gelen müşterilerimize faiz komisyon ve ücretlerimize ilişkin bilgi verilmekte ve müşterimizin kabulünün ardından kredi kullandırımı yapılmaktadır. Bu kapsamda talebiniz uygun bulunmamaktadır.
Talebinizin devam etmesi durumunda, bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde Türkiye Bankalar Birliği nezdindeki Bireysel Müşteri Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.
Konu ile ilgili diğer detay ve bilgi için şubenize başvuruda bulunmanızı rica ederiz.
Konuyu bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.
Saygılarımızla
T.C. Devlet bankası bu A.Ş.
Türkiye Cumhuriyeti devlet bankası Anonim Şirketi, Doğanbey Mahallesi, Atatürk Bulvarı No: 8 06107 Altındağ/ANKARA
Ticaret Sicil No: 1148 |
www.devletbankası.com.tr
Şimdi ben bunu hakem heyetine götüreceğim ve parayı geri alacağım ama bir türlü fırsatını bulamadım yazıcım bozulmuş başka birinden alıp çıkaracağım bunu. Alın beyler bırakmayın paranızı. Onlar kuruşuna kadar alıyor nasıl olsa fazlasıyla.