Herkese slm

hakan turkoglu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2009 megane2 extreme 2009 clio3 extreme ve 1973 model land rover series3 marka ve modellerde araçlarım var istanbulda yasıyorum bundan önce yine megane araçlarım vardı meganeden çok iyi anlıyorum meganeyle ilgili sitemiz vardı kapattık megane ile ilgili sizlere yardımım olabilir ama clioyu hiç bilmiyorum o konuda sizlerin yardımlarınıza ihtiyacım olacaktır herkese keyifli forumlar

Ailemize hoş geldiniz Hakan bey , keyifli forumlar..

​Aileye hoşgeldin hakan umarım faydalı ve paylaşımlı bir forum yaşar yardımların konusunda bilgi ve birikimlerini üyeler ile paylaşarak kısa sürede bizlerle kaynaşırsın kardeşim :eyv

teşekkürler biraz karışık geldi çözmeye çalışıyorum :) bir sorum olacaktı açtıgım konulara yorum yapıldığını nasıl anlarım

Ailemize hoşgeldiniz.:eyv

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar :eyv

Ailemize hoş geldiniz,keyifli ve faydalı forumlar..

teşekkürler biraz karışık geldi çözmeye çalışıyorum :) bir sorum olacaktı açtıgım konulara yorum yapıldığını nasıl anlarım

Konunuzu takip ettiğinizde konu başlığınız yeni mesajlar ekranında kalın yazacaktır ve son yazan genellikle değişir :eyv

Ailemize hoşgeldiniz . Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim. İyi forumlar

Hoş geldin kardeşim. Keyifli paylaşımlar.

Geri