Herkese Selamlar.

KupaBeyi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar RFC'a yeni üye oldum kendimi kısaca tanıtıyim.

İsim: Mustafa Erdem
Soyisim: Günay
Memleket: Rize
Yaşadığım Şehir: İstanbul/Beyoğlu

Burdan taliplerime sesleniyorum :))))

Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim

Hoşgeldin

aktif forumlar dilerim

Hoşgeldin

aktif forumlar dilerim

Teşekkürler.Ayrıca bi sorum olucam Station Wagon'a Megane 2 rs ön tampon nasıl olur bilgi verirseniz sevinirim,bide ucuza sıfır veya çıkma nerde bulabilirim.

Bence biraz sırıtır tabiki zevk meselesi ama sw araçlarda stok halde ufak modifiye yapmak aracı daha temiz daha albenini yapıyor düşüncesindeyim . 18 jant ve yay daha tatlı yapacaktır aracını

Bence biraz sırıtır tabiki zevk meselesi ama sw araçlarda stok halde ufak modifiye yapmak aracı daha temiz daha albenini yapıyor düşüncesindeyim . 18 jant ve yay daha tatlı yapacaktır aracını
Babamızı kıramadık bu jantları istedi olsun dedim bende.Seneye 5 kollu jant takıcam 18 jant bizim burda biraz sıkıntı yolları yeni yaptılar ama delik deşik görmezsin çukuru hızlı girersin jant'a zarar gelir gerek duymuyorum 16 jant yapıp ince yanak lastik yeterli olur umarım.Yani rs tamponu yakışmaz mı diyosun :/ olmazsa tamponda ki siyah yerleri parlak siyah veya gri ye kaplatırım.

ideal 17 jant olacaktır .

eğer aracı kullanıcam diyorsan parlak siyah düşündüğün yerleri fırın boya yaptırırısan çok fazla uzun süre kullanırsın .

araç uzun olsuğu için ön tampona yan marşpiyel lazım onada arka tampon derken mas artar düşüncesindeyim. sadece ön tampon takıcaksan hiç takma

ideal 17 jant olacaktır .

eğer aracı kullanıcam diyorsan parlak siyah düşündüğün yerleri fırın boya yaptırırısan çok fazla uzun süre kullanırsın .

araç uzun olsuğu için ön tampona yan marşpiyel lazım onada arka tampon derken mas artar düşüncesindeyim. sadece ön tampon takıcaksan hiç takma

Teşekkürler bilgi için.

Hoşgeldiniz.Keyifli Forumlar.

Geri