Herkese Selam

Forest_Gump

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
herkese merhaba renault ailesine yeni katıldım istanbulda ikamet ediyorum bilgisayar teknisyeniyim, fiat linea kullanıcısı iken 2010 model renault megane 3 1,5 dci sport tourer privilege modeline geçiş yaptım aracımı alalı 2 gün oldu gayet memnunum umarım memnuniyetim devam eder, herkese kazasız belasız sürüşler.

Aramıza hoşgeldin araçın hayırlı olsun. Megane serisinin en donanımlı güzel modellerindendir linea ya bir daha asla bineceğinizi düşünmüyorum :eyv

Hosgeldiniz, araciniz hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin. :eyv

Hoş geldiniz , Renault'un en güzel; benimde en çok beğendiğim modellerinden birini almışsınız , hayırlı olsun..Bundan sonra Linea'nın adını anacağınızı pek sanmıyorum.

​Hoşgeldiniz, keyifli forumlar.:eyv

Hoş geldin kardeşim, keyifli paylaşımlar. Nick name'in en sevdiğim filmlerden birisinin adı. Aracın hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Umarım resimlerini görme şansımız olur.;)

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Aracınızda hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kazasız, belasız sürüşler dilerim..:eyv

hoigeldin, çok iyi yapmışsın. Memnun kalacağına garanti ederim :eyv

teşekkürler arkadaşlar, sizinde dediğiniz gibi sanırım bir daha lineaya binemeyeceğim :)

Aramiza Hoşgeldiniz , Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle :eyv :eyv

Geri