herkes kendine iyi baksın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MeganeSport

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
yanlarında olmaktan keyf aldığımm abim,kardeşim olarak gördüğüm kişiler yoksa benimde olmamın bi anlamı yok..
arkasından laf söyledğiniz eleştirdiğiniz insanlarr hep 10 numara insanlardı ve onların aleyhinde konuşulan bi ortamda bulunmak istemiyorum..
ortada çok büyük yanlışlar var umarım kendinizi düzeltme fırsatınız olur..
herkese hayatlarında başarılar diliyorum kazadan beladan uzak olmanız dileğiyle..

yanlarında olmaktan keyf aldığımm abim,kardeşim olarak gördüğüm kişiler yoksa benimde olmamın bi anlamı yok..
arkasından laf söyledğiniz eleştirdiğiniz insanlarr hep 10 numara insanlardı ve onların aleyhinde konuşulan bi ortamda bulunmak istemiyorum..
ortada çok büyük yanlışlar var umarım kendinizi düzeltme fırsatınız olur..
herkese hayatlarında başarılar diliyorum kazadan beladan uzak olmanız dileğiyle..

RFC olarak düşüncelerinize ve kararınıza saygı duyduğumuzu bilmenizi isteriz. Sizin yanlarında keyif aldığınız abilerinizin için RFC Yönetimi katından hiç bir yönetici tek bir kelime bile ne yazmış, nede söylemişdir. Sizin 10 numara insanlarınızın RFC kurallarını hiçe sayarak yaptıkları eylemlerin belgelerini ne yazık ki ağır tahriklerden dolayı yayımlamak zorunluluğu hasıl olmuştur. Sanırım siz bu belge niteliğindeki yayımladığımız konuyu görmediniz. İncelemeniz ve düşüncelerinizi tekrar gözden geçirmeniz adına aşağıda linkini bilgilerinize sunarız.

http://www.renaultfanclub.com/showthread.php?t=68494

Bu akşam Evren Topcu ile yaklaşık 1.5 saat telefon görüşmesi yaptık kardeşim,gelişen olayları konuştuk,sizin Ankara buluşmanızı ve yeni oluşumdan bahsetti ve kurulacak sitede kesinlikle yönetici olarak yer almayacağını,sen senin gibi veda mesajı yazan kardeşlerimizin bu tutumundan sorumlu olmadığını sizlere karışamayacağını dile getirdi,Evren halen benim kardeşim gibidir,site kuralları çerçevesinde yapılması gerekenler yapılmıştır,kaldı ki zamanında aynı kuralları Evren kardeşim yine sizin gibi giden abilerinin arkasından bu şekilde yazan üyelerimize uygulamış ve uzaklaştırma cezası vermiştir.
Yolunuz bahtınız açık olsun diyorum...
RFC Yönetimin aldığı karar uyarınca siteye veda ediyorum bir daha girmeyeceğim diye kardeşlerimizi zorda bırakmamak adına süresiz banlıyoruz,aynı kural senin içinde geçerli...:eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri