Hepsiburada'dan alışveriş yapanlar yardım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meqqy_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meqqy_19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aşağıdaki linkte iphone 4s 1399 tl..

1000 tl üzeri alışverişe 100 tl maxipuan ve 100 tl hediye çeki yazıyor ben bunu aldığım zaman 2 hediyeden de faydalanabilecek miyim yoksa sadece birisinden mi faydalanacağım ?
2 hediyeden de faydalanabileceksem distribütör garantili 4s 1199 tl ye gelmiş olacak ? Yanlış mı düşünüyorum ?

LİNK

Kardeşim Merhaba ; linkteki ürünü maximum kart ile satin alirsan 100 tl maxipuan alicaksin ve hepsiburadanda 1000 tl üzeri alişveriş yaaptiğin için onlarda hesabina 100 tl bonus veriyor. Ama yinede orda altt linkleri war kampanya şartlarini oku derim ben .. Ben alişveriş yapiyorum sürekli ama parça parça aliyorum bu yüzden bonus kazanamadim.

Kardeşim Merhaba ; linkteki ürünü maximum kart ile satin alirsan 100 tl maxipuan alicaksin ve hepsiburadanda 1000 tl üzeri alişveriş yaaptiğin için onlarda hesabina 100 tl bonus veriyor. Ama yinede orda altt linkleri war kampanya şartlarini oku derim ben .. Ben alişveriş yapiyorum sürekli ama parça parça aliyorum bu yüzden bonus kazanamadim.

Maximum kartı veriyor ama çek gitti bugün son günmüş 00.00 da bitti :)
Benim anladığım gibiydi herhalde 1199 tl ye geliyordu iphone şimdi çek hakkı gitti.. 1299 tl ye geliyor.

Alacak arkadaşlar varsa distribütör garantili kaçırmayın derim.. :)

Maximum kartı veriyor ama çek gitti bugün son günmüş 00.00 da bitti :)
Benim anladığım gibiydi herhalde 1199 tl ye geliyordu iphone şimdi çek hakkı gitti.. 1299 tl ye geliyor.

Alacak arkadaşlar varsa distribütör garantili kaçırmayın derim.. :)

Sağlik Olsun :) :)

Geri