Hediyelerim Geldi ...

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş

Yayında Ve yapımda emeği geçen herkese Tesekkurlerimi sunuyorum.. RFC üyesi olmak herzaman Cok guzel . Son Gunlerde işlerin yogunlugundan fazla ilgilenemesemde gonlumde RFC var.. Beni özleyen Tüm Dostlara Selamlar... :)

Hayırlı olsun Güle Güle Kullan..

Hayırlı olsun:)

hayırlı olsun gökhan aga kapmışın hediyeleri. mod lara özel mi bu hediyeler bizimde isteyebilme imkanımız varmı?

Bizlerde istesek ? :)

Büyüyünce bende MOD olucam :servis

Sevgili arkadaşlar,bu hediyeler İstanbul buluşmasına katılan üyelerimize dağıtılmıştı,fazladan kalanları yönetim kadrosuna dağıtmak üzere bize teslim ettiler,gönül isterdiki bütün kardeşlerimize gönderelim...

güle güle kullan, çok iyi hediyeler hazırlamış inanlar. Ruhsat kabı özellikle :)

hayırlı olsun gökhan aga kapmışın hediyeleri. mod lara özel mi bu hediyeler bizimde isteyebilme imkanımız varmı?

Bizlerde istesek ? :)

Büyüyünce bende MOD olucam :servis

güle güle kullan, çok iyi hediyeler hazırlamış inanlar. Ruhsat kabı özellikle :)

valla arkadaslar modlukdan ziyade biraz cirkeflik yaptım :D Agladım sızladım aldım işte :D Modlara ozel mi bilemem ama ben mod oldugumdan almadım :D Sagolun

ama olmazki insanın canı çekiyo o anahtarlığı , ruhsat kabını , tişörtü falan :)

Geri