İlk Önce Jant Değişikliyle İşe Başladık . Azev jant modelini seçtim 1 saat jant denemesi yaptıktan sonra bu aklıma yattı . Arkalar 9 Önler 7.5 ofset'' Normalde Vossen cv3 modeli takılacaktı istanbulda bi yerde bulmustum malesef param gelene kadar satılmış . Malum 4x100 modeli zor bulunuyor . Düz modeli şeçmememdeki sebep arkadan bakıldığında arka tekerlerin camurlukları arası boş duruyordu buda benim hoş görüntü sağlamıyordu ...
Anlatmak istediğim buydu önden dahi bakıldığında ön arka camurluk dolu dolu duruyor ve arkadan baya kaslı..
Baktım Arka Bagaj Üstü Boş Duruyor Önceden Söktüğüm M3 Çıtayı Siyah Parlak Folyoya Kapladım 3M Çift Taraflı Bantla Yeniden Yapıştırdım . Ön Arka Logoyuda Parlak Folyoya Kapladım.
Mugen Cam Rüzgarlığınıda Hemen Ayarladık . Aracın Şu an Son Hali Bu . Çamurluk Aralıkları Biraz Açık Arkalar 9cm '' Önler 8 cm ... Yaydır coildir derken Air Süspansiyonda Karar kıldık . Yazın durduğumuz evde giriş sıkıntı olmazdı yay yada coil yaptığımızda ama Kışın durduğum evimin garajı girerken biraz aşşağıda sıkıntı olucaktı . Şuan bile ön tamponun değmesine 2.5 - 3 parmak kalıyor . ALLAH'ım izniyle air işinide 2 ay sonra halledicez İnş.
Sırada pek bişey kalmadı aracın ne kadar orjinalliğini bozdukça sıkıntı oluyor.
Megane 2 faz 2 rs ön tamponu
Cupra yada Astra h ön tampon lipi
Orjinal renault double teyp - 2 kafalık ekran - tatlı bir ses sistemi
Aynalar parlak siyah kaplama
Cemiyet mühürlü app plaka ve pleksi plakalık
Canım sıkılırsa Ön cam dahil 2 numara cam filmi çektirebilirim.
İyi , Kötü yorumlarınızı bekliyorum..
Anlatmak istediğim buydu önden dahi bakıldığında ön arka camurluk dolu dolu duruyor ve arkadan baya kaslı..
Baktım Arka Bagaj Üstü Boş Duruyor Önceden Söktüğüm M3 Çıtayı Siyah Parlak Folyoya Kapladım 3M Çift Taraflı Bantla Yeniden Yapıştırdım . Ön Arka Logoyuda Parlak Folyoya Kapladım.
Mugen Cam Rüzgarlığınıda Hemen Ayarladık . Aracın Şu an Son Hali Bu . Çamurluk Aralıkları Biraz Açık Arkalar 9cm '' Önler 8 cm ... Yaydır coildir derken Air Süspansiyonda Karar kıldık . Yazın durduğumuz evde giriş sıkıntı olmazdı yay yada coil yaptığımızda ama Kışın durduğum evimin garajı girerken biraz aşşağıda sıkıntı olucaktı . Şuan bile ön tamponun değmesine 2.5 - 3 parmak kalıyor . ALLAH'ım izniyle air işinide 2 ay sonra halledicez İnş.
Sırada pek bişey kalmadı aracın ne kadar orjinalliğini bozdukça sıkıntı oluyor.
Megane 2 faz 2 rs ön tamponu
Cupra yada Astra h ön tampon lipi
Orjinal renault double teyp - 2 kafalık ekran - tatlı bir ses sistemi
Aynalar parlak siyah kaplama
Cemiyet mühürlü app plaka ve pleksi plakalık
Canım sıkılırsa Ön cam dahil 2 numara cam filmi çektirebilirim.
İyi , Kötü yorumlarınızı bekliyorum..
Son düzenleme: