Hava yastıklarının açılması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PASHA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PASHA

Cavit KÖKTÜRK
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar hayırlı günler kurban bayramınız şimdiden hayırlı olsun, kurbanlarınızı allah kabul etsin...

sabah aracı mezarlık ziyareti için peder garajdan çıkarırken vitesin altındaki susturucuyu sürtme sonucunda ön iki hava yastıkları açılmış. açar megane1 2001 model. eksoz daha önceden sürtme sorunu yoktu aşağı düştü sanırım. özel renauılt servisi 2500 tl fiyat verdi. fiyat pahallı mı, yoksa hava yastıklarını kendimiz alsak daha mı uygun olur ?

Dışarıda daha uyguna yaptırırsınız. Ancak önemli olan açma sebebini bulup düzeltmek. Garajdan çıkarken olduğuna göre hızı yoktur aracın. Belli bir hızın altında açmaması gerekiyor , orta susturucunun orada sensör olduğunuda sanmıyorum.Başka bir yerde hata var diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun.

Dışarıda daha uyguna yaptırırsınız. Ancak önemli olan açma sebebini bulup düzeltmek. Garajdan çıkarken olduğuna göre hızı yoktur aracın. Belli bir hızın altında açmaması gerekiyor , orta susturucunun orada sensör olduğunuda sanmıyorum.Başka bir yerde hata var diye düşünüyorum.

beyin + sağ sol hava yastığı çıkmacıdan 1000 tl dediler. tabi pazarlık yapılmadan ki hali. eksoz küt diye vurmuş değiştirilecek, sorun ondan kaynaklı.

arkadaşlar hayırlı günler. airbag tamiri yapan tanıdığınız var mı ? fiyat alacam...

Istanbul umraniye sanayide genc airbag var isinde iyiler

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Istanbul umraniye sanayide genc airbag var isinde iyiler

Telefon numarası var mı sizde? Arayıp bir fiyat sormayım...

arkadaşlar airbag'leri bursa'da yaptırdım. toplam 700 TL ye anahtar teslimi yapıldı. ürünler yurtdışından geliyormuş. ürünler çıkma ama sıfır gibi.

konu kapatılabilir. teşekkürler...

Telefon numarası var mı sizde? Arayıp bir fiyat sormayım...
Hocam ozur dilerim mesajını gormemisim kusura bakma halletmene sevindim kazasiz surusler

Hocam ozur dilerim mesajını gormemisim kusura bakma halletmene sevindim kazasiz surusler

teşekkürler...

Geri