Hava yastiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serserim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serserim

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2004 model kliom var hava yastiği işiği göstergede bi yaniyo bi sönüyo sorunu nasil çözerim

Koltuğun altından geçen kablolardan kaynaklı bir sorun olabilir

kardeşim koltuğun altında kablolar var onları bi kontrol et şçyle bir oynatsan da söner yine rahat ol korkulacak bişe değil :kahve

Koltuğun altındaki kablolardan kaynaklıyor fakat kablolaları kontrol ederken kontak kapalı olsun yanlışlıkla açılır falan :D

Koltuk altindaki kablodan yada emniyet kemeri tokasindan da yapiyor olabilir.

Aynı sorun bendede var; sarsıntıdan, koltuğu hareket ettirmekten dolayı sürekli yapıyor. Koltuğun altındaki soketlerle oynayınca sönüyor ama tekrarlıyor bir zaman sonra. Üretim esnasında montaj kolaylığı için mecburen soket kullanmışlar kablolarda, birkaç Clio kullanıcısına sordum, birisi soketleri kesip direk bağlamış kabloları, bu işlemden sonra bir daha yanmadı diyor. Uygun bir zamanda bende uygulayacağım bu çözümü.

koltuğun altında kablo yok arabada sadece direksiyonda hava yastığı var

koltuğun altında kablo yok arabada sadece direksiyonda hava yastığı var

Selam arkadaşlar
Aynı problem benim aracimda mevcuttu 2000 model clio tek hava yastikli idi.
Koltuğun altında kablo falan mevcut değil , direksiyonun göbeğindeki sargıdan kaynaklı problem,ben kendim halletmistim , birdahada yanmadi,
O şekilde sattim aracı.
Biraz el becerin varsa halledersin gerekli olan şey sadece lehim,
istersen anlatırdım.

çözümü buldunuz mu bilmiyorum ama kendiniz yapamazsanız airbag işi yapan arkadaşım var yardımcı olur size

Çözüm bende üretemedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri