Hava yastiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serserim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serserim

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2004 model sembolüm var göstergede hava yastiği işiği bi yaniyo bi sönüya sorunu nasil çözerim

İyi günler.Koltuklarda airbag varmı?Var ise koltuk altındaki kablonun soketine bi göz at yok ise,cemaat airbag sargısını nasıl bilirdiniz :D airbag sargısı kopmak üzeredir.Buda direksiyonu sağa sola çevirirken bir sürtme sesi yapar.

ÖNCELİKLE cevabın için taşekkürle sadece dreksiyonda var sargıdnsa eğer senin dediğin gibi nekadara mal olur bi bilgin varmıı

Önemli değil burda yardımlaşmak için varız. Megane 2 için servisten aldığım fiyat 400 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam. Adana da 150 tl ye tamir yapan birisi var. Elin yatkınsa bu forumda aratırsan tamirinin nasıl yapıldığını bulursun. Çıkma alıp takmakta varki bu da sürpriz yumurta gibi birşey ucuz olsun diye alırsın bir ay geçmeden oda kopar bu defa astarı yüzünden pahalıya gelir.Bu işi uzun zamandır yapan birine tamir ettir yada git sıfır al değiştir. Renault a şikayet ettinizmi bu konuyu ben bu yolla direksiyon simidimi değiştirdim ücretsiz olarak

Benimde ayni sorun vardi, bilgisayara bağlattirip baktirdim. Emniyet kemerinde sorun çikti. Emniyet kemeri bağlantisina bi direnç atarak iş çözüldü. Airbag işiği kemer içinde hata veriyormuş.

Kardeş ümraniye sanayinde çok iyi bir airbag çi var

Geri