Hava Yastığı İkaz Lambası

ibomet907

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracım 2001 Clio Rna. Kalorifer peteğinden su kaçırması nedeniyle oto elektrikçisi yenisi ile değiştirmek için göğüste ne varsa direksiyon dahil hepsini söktü. Yeni peteği taktıktan sonra parçaları geri topladı. Aracı çalıştırdıktan sonra HAVA YASTIĞI ikaz lambası ile SERV ikaz lambası sönmedi. Bilgisayara bağladılar gene söndüremediler. Biz yapamadık başka bir yere götür dediler. İkaz lambasının yanıyor olmasının nedenleri ne olabilir. Herkese teşekkürler

önceden yanmayan bi lamba şimdiden yanıyorsa bir problem var demektir ama şöyle bir şey var benim aracımdada airbag var ve direksiyonda onun çalıştığını gösteren kırmızı ışık yanıp sönüyor sizin aracınızdada yanıp sönüyormu yoksa sürekli yanıyormu

önceden yanmayan bi lamba şimdiden yanıyorsa bir problem var demektir ama şöyle bir şey var benim aracımdada airbag var ve direksiyonda onun çalıştığını gösteren kırmızı ışık yanıp sönüyor sizin aracınızdada yanıp sönüyormu yoksa sürekli yanıyormu
Önceden sorun yoktu, sökülenleri taktıktan sonra sürekli olarak yanıyor.

bir fiş veya bişey çıkmış olabilir elektrikçiye gidin bi abi farklı bir yere

Teşekkürler

Başkaca fikir ve görüşleri olanlar paylaşsın lütfen.

Direksiyorun Takarken Muhtemelen Airbeg Fişini Takmayı Unutmuş Olabilirler...

Bu Hafta sonu elektronikçiye götürdüm sorunu giderdiler. Meğer se elektrikçi direksiyona gelen fişi takmamış. Her elektrikçiye her işin yaptırılmayacağını öğrenmiş olduk.

Direksiyonu da tam düz takmamış, hafif yan duruyor. Ama öyle biniyorum. Sadece sağa dönüşlerde viraj hafif ise sinyal atmıyor. Herkese teşekkürler.

Direksiyonu da tam düz takmamış, hafif yan duruyor. Ama öyle biniyorum. Sadece sağa dönüşlerde viraj hafif ise sinyal atmıyor. Herkese teşekkürler.

Bunun çözümü basit, direksiyonu tutan orta göbeğin altında büyük bir somun var, onu ustaya söktürüp simidi çıkarın ve 1-2 diş kaydırıp takın tam düz olduğundan emin olunca somunu sıkın. cerato aracımda kendim simidi değiştirdiğimde aynı hatayı yapmıştım, söktüm taktım, zor bişey değil sadece somunu güzel sıktığınızdan emin olun yeter. ben sonrasında 2000 km den fazla yol yaptım hiç sıkıntı yaşamadım.

Geri