Hava filtresi yardım?

K4M lerde arkada olduğu için kelebek ya kelebekten boru çekeceksiniz, yada filter kutusunu sökeceksiniz onu sökünce de oval bir kısım var oraya sanırım kauçuk bor alıyorlardı k4m e filtre yapanlar kauçuk boru ile halledebilirsiniz o işi.Eğer kelebek çapını biliyorsanız kelebek çapına göre bakın kitinizi ,yani 70 mm bir kelebeğe 60 mm lik boru olmayacağı için kelebek çapını öğrenin önce :)

melih senin o sensör giriş yeri dediğn yağ buharı borusununun bağlanacağı yer

elif tuning bedava versede almam( başka yerden alacaksan olabilir tabii ),fiyatıda abartı uçuk gibi..

Aküyü bagaja almıyacaksan 57i değil 77i de alsan fayda etmez, ancak ses alırsın o kadar...

arkadaslar benim soru yanlış anşaıldı sanırım :)
uğur kanka elle kit yapmaya çalışmıyoz aga :) bu kitin ilan başlığında clio için yazıyo ama motorlar megan da da clio da da aynı sadece o konuda çelişkiye düştüm kullanan ve ya gören warsa diye merak ettim.bilmeden alıpta elimizde patlamasın....
uğur o küçük delikte yağ buharı değil melihin dediği gibi oksijen sensörü takmak için

Hakanbalkaya 2001 megane coupesinde bu kiti kullanıyor uyması lazım...

clio kiti demelerini sebebi clioların kelebek girişiyle göğüsün olduğu mesafe meganea göre daha fazla yani bu kit megane a olmaz..
zaten şu anda eliftuningde bu ürün yok...

Geri