5 Ağu 2012 #2 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 güzel kare
5 Ağu 2012 #3 Kerem Mert Kerem Mert BERBER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Oy oy kurban olurum
6 Ağu 2012 #5 Kerem Mert Kerem Mert BERBER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bilalrx' Alıntı: güzelmiş, kurbana lazım beya... cenker Genişletmek için tıkla ... ahahaha telefonla konuşuyodum bilal abi güldürdün
bilalrx' Alıntı: güzelmiş, kurbana lazım beya... cenker Genişletmek için tıkla ... ahahaha telefonla konuşuyodum bilal abi güldürdün
6 Ağu 2012 Konuyu Başlatan #7 Görkem Bilgi Girilmemiş Kerem Mert' Alıntı: ahahaha telefonla konuşuyodum bilal abi güldürdün Genişletmek için tıkla ... Bu telefon da elden hiç düşmüyorkıhkıh
Kerem Mert' Alıntı: ahahaha telefonla konuşuyodum bilal abi güldürdün Genişletmek için tıkla ... Bu telefon da elden hiç düşmüyorkıhkıh
6 Ağu 2012 #8 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 bilalrx' Alıntı: güzelmiş, kurbana lazım beya... cenker Genişletmek için tıkla ... ABi kurban da yaklaşıyor walla
bilalrx' Alıntı: güzelmiş, kurbana lazım beya... cenker Genişletmek için tıkla ... ABi kurban da yaklaşıyor walla
6 Ağu 2012 Konuyu Başlatan #9 bilalrx Bilgi Girilmemiş gençlerin bi eli telefonda bi eli klavyede....
6 Ağu 2012 #10 Kerem Mert Kerem Mert BERBER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bilalrx' Alıntı: tabii yaa... keyfin yerinde... Genişletmek için tıkla ... Tabi bilal abi demedinmi sen kızlarla aran iyi olsun diye şu sıralar çok çıkma teklifi alıyorum artık kızı bana annesi sana Görkem' Alıntı: Bu telefon da elden hiç düşmüyorkıhkıh Genişletmek için tıkla ... hehehehe öyle abi hayranımız çok nabalım
bilalrx' Alıntı: tabii yaa... keyfin yerinde... Genişletmek için tıkla ... Tabi bilal abi demedinmi sen kızlarla aran iyi olsun diye şu sıralar çok çıkma teklifi alıyorum artık kızı bana annesi sana Görkem' Alıntı: Bu telefon da elden hiç düşmüyorkıhkıh Genişletmek için tıkla ... hehehehe öyle abi hayranımız çok nabalım